Arama sonuçları: *

1. R

Masaüstü PC Yükseltme Önerisi

hocam direk 0 sisteme geçmen bence daha mantık olurdu böyle uğraşacağına
  2. R

i512400 f İşlemcinin Cinebench R23 testi düşükmü

Merhaba iyi sosyaller işlemcimin oyun performansından düşük Valorant'ta 150 200 FPS CS'de orta ayar 140 150 FPS aldığım için Cinebench R23 testi yaptım sizce değerleri nasıl bir de termal macunu sizce bitmişmi 1 sene falan oldu bir de bu işlemciye soğutucu gereklimi fazla ısınmıyor ama dediğim...
  3. R

Valorant FPS Drop sorunu

nası yani
  4. R

Valorant FPS Drop sorunu

ya yanlış anlamayın ama bu sistem nası 100 200 fp alabılıyor bende 12400 f var polıgpnda aynuı fps alıyorum
  5. R

Google hesap yedeği nasıl alınır?

Arkadaşlar merhaba. Bilgisayara format atacağım ama Google'mde kayıtlı sitelim var. Bayagı lazım olan şeyler ve bazı cüzdanlarında mevcut ben bunları nasıl alabılırım? Formatta sılınmesin.
  6. R

Bilgisayar 2. Kulanıcıda daha akıcı

Arkadaşlar merhaba 2 tane kullanıcı var biri anea kendi kullandığım m kullanıcı ama nıyeyse oyunşar falan orada bana akıcı gelmıyor ama 2. Kullanıcıda bayağı akıcı geliyor bunun sebebi nedir?
  7. R

Bilgisayar siyah ekranda kalıyor

Merhaba elimde bir laptop var açarken böyle kalıyor size nesi yaptırılmı ne kadara mal olur siyaha ekran kalıyor açılıyor Windows logo geliyor sonra siyah ekran. Marka Lenovo
  8. R

Bilgisayar aniden kapandı

merhabca daha demin fc24 girdik girdiğimde tama joyisticki alıp ara sahnelerı geçiyordum bilgisayar bi anda kapandı sonra tekrar açtım bunun sebebı ne olabilir 3 4 gün önce gta 5 deyken olmuştu aynı sorun
  9. R

perofrmans test sonuöları nası

arkadaşlar bılgısayar test yaptım boöyle cıktı sızce ıymı
  10. R

Hangi sistem daha güçlü?

olmaz
  11. R

Hangi sistem daha güçlü?

tabikide 1
  12. R

-modart pc nasıldır sizce

rx 580 lı sıstemlerı bıle 7 8 kya satıyolar rx 580 den iyi bi kart deılım 5700 xt
  13. R

evette suankı sıstem csde maxda 130 fps verıyodu max 1687171383 2 hafta once almsıtım bunu dedım bari 0 alayım suankıdnen daha ıysını bunuda 9 cıvarı satayım
  14. R

Merhaba arkadaşalr 12.900'e şöyle bir sistem aldım. ModArt'ın i5 12400 F ekran kartı 6650. RAM 16 3600 MHz kaas 750 wat 80 PSU normalde 650 dide ben 750 yaptım fark az diye bir sorun olumru. Fark RAM'le PSU'nun arasında 50 100 tlık fark var diye degıstım. Şu anki sistemın RX 5700 XT 16 RAM...
Top Bottom