Arama sonuçları: *

1. Raze8165

Yeni sistem montaj sorunu

eğer pahalı bir kasaysa bence deneme. benim ilk toplama pc şuan kullandığım imzamda yazıyor özellikleri tanıdık abilerle kurduk 2-3 Saat sürdü :D ama hallettik
  2. Raze8165

Displayport kablom çıkmıyor

Çok güç uygulama. Hafif bastırıp nazikçe çekmeyi dene kabloyu ben sakince yaptığımda başarmıştım. Belki etkili olabilir.
  3. Raze8165

Tarayıcıdan indirdiğim dosyalar açılmıyor.

Merhabalar arkadaşlar benim bir laptopum vardı kendim kullanıyordum sonra PC alıp kardeşime verdim. Bi dosya yükledim ve açamadığımı fark ettim. Ne kadar tıklarsam tıklayayım açılmıyor çözüüm de bulamadım youtubeda. Konu hakkın bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? Şimdiden teşekkür ederim...
  4. Raze8165

RX 6600 XT Sistemle oyun oynayamıyorum.

dostum ddu yu yaptığımı söylemiştim
  5. Raze8165

bunu indirmemi söylüyorsunuz sanırım fakat bu opsiyonel indireyimmi ? 1634990880 şuanki sürümüm whql
  6. Raze8165

arkadaşlar geçenlerde sistemimi topladım RX 6600 XT var. Oyunlara girdiğimde bir süre sonra atıyor. 21.8.2 sürücüsünü kullanıyorum. bu sorun GTA LOL ve kardeşimle oynamak için roblox girdiğimde de yaşandı. Ancak Apex Valo ve Fortnitede yok. GTA da çok nadiren oluyor günde 1 kere falan ama LOL de...
  7. Raze8165

Windows 10 Etkinleştiremiyorum.

Arkadaşlar şuan açıldıda ucuza bir key aldım daçalışmıyor bunlar yenisini istedim hala çalışmıyor ne yapmalıyım
  8. Raze8165

Windows 10 Etkinleştiremiyorum.

Akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim monitöre kafa atacam neden açılmıyor bu lanet olası şey ?
  9. Raze8165

Discord ve Fortnite çalışmıyor.

Pc yi dün kurdum son driveri indirdim. discord ise pc açıldığında açılıyorudu gri ekran kalıyordu komple kapatıp yeniden çalıştırdığımda açıldı. fortnite yi denemedim ?
  10. Raze8165

Ne demeye çalışıyorsunuz driver derken ?
  11. Raze8165

Selamlar yeni sistemimi nihayet topladım ve bilgisayara fortnite ve discord indirdim discord açılmıyor gri kalıyor eke bırakıyorum. Fortnite ise oynuyorum ve 3-5 drop yedikten sonra oyun çöküyor oyun sesi takılıyor ve mouse imlecim yok oluyor hiç bişey yapamıyorum mecbur düğmededn kapatmak...
  12. Raze8165

R5 5600x 3060ti valorant fps sorunu

Görüntü ayalarını herşeyi fulle bir de öyle dene ve buraya yaz
  13. Raze8165

Hiçbir oyunu indiremiyorum.

Biz de öyle düşünüyoruz
  14. Raze8165

Cpu ve Gpu testlerini yaptı bir problem çıkmadı ama Memtest86 yı yapmadı onu yaptıktan sonra mini dump dosyasını paylaşacağım
  15. Raze8165

Arkadaşlar bu benim bir arkadaşımın problemi. 2. El bir sistem satın aldı ve son zamanlarda hiç bir şey yükleyemiyor. İndirme başladıktan yaklaşık 5 dakika sonra mavi ekran yiyor herşeyde böyle. Oyun oynarken arada. Rastgele bir zamanda bunun sebebini bilen varmı yada olabilecek nedenleri ...
  16. Raze8165

Oyundayken mouse İmlecim Yan Ekrana Geçiyor

Arkadaşlar 2 ekranım var ana ekranım laptopa bağladım yeni format attım ve valoranttayken etrafa bakınca (2. ekran sağda) imleç diğer ekrana geçiyor ve ateş ettiğim anda alt taba alıyor çözemedim yardım lütfen.
  17. Raze8165

Önceden 100 130 aldığım oyunda fps 20 40 arası

Bilgisayarı hiç komple sıfırlamadan ne zamandır kullanıyorsunuz ?
  18. Raze8165

Önceden 100 130 aldığım oyunda fps 20 40 arası

bu sadece valoranttamı oldu ?
  19. Raze8165

Bilgisayarım mavi ekran yedi

erişilemiyor dosyaya
  20. Raze8165

Sistem son hal uyumsuzluk var mı?

3070 + 3600 darboğaz olmuyor mu ?
Top Bottom