Arama sonuçları: *

1. R

Arkadaşlar Sistemimde Valo Oynarken Kasma Ve Drop Problemi

anladım teşekkürler
  2. R

evet ram 8 gb ama fps olarak 70 80 fps alıyorum
  3. R

Merhaba Arkadaşlar Bilgisayarım Valorant Oynarken Çok Kasıyor Ve Sürekli Drop Yiyor Sistem Bilgileri İşlemci: Amd Athlon x4 860K 4 çekirdek 4 threads 3.7 Ghz Anakart: Asus A68hm-k ddr3 fm +2 Ekran Kartı:Sapphire RX560 2 GB 128 bit Ssd: Kingston 128 GB Hdd: WD 1TB Sizce ısınmadan Olabilirmi Çok...
  4. R

Pc 1 saattir açılmıyor yardım.

dostum bende 3 pc var bilgisayarlan alakalı değil 3 ündede aynı sorun var zaten ilk eskisinde oldu sanırsam elektrik aksamında sıkıntı var evin
  5. R

Arkadaşlar Bilgisayara elektrik gitmiyor sanırsam sorun power supply da.
  6. R

arkadaşlar benim pc normalde arada kapanıyor 1 2 ayda 1 veya 2 kere oluyor kapanıyor direk sonra 10 15 dk gelmiyor sonra açılıyor tuşa basınca gece pcyi kapattım ve yattım gine aynısı oldu ama busefer 1 saat oldu açılmadı sizce sebebi nedir elektriktenmi yoksa parçadan olabilirmi.
  7. R

Oyunlarda kasmaya başladı

ekran kartı driver güncellesem düzelirmi acaba
  8. R

dostum bi de ben anlasam yeni temizledim bide
  9. R

Arkadaşlar Benim pc Gayet iyidi bi sorunu yoktu fps düşüşü felan 15 gün tatile gidip geldim pc de bi fps düşüşü yaşanıyor her oyunda sorununu bilen varsa yazabilirse sevinirim.
  10. R

Oyun Yüklerken Mavi Ekran

Arkadaşlar Cod İnfinite Warfare İndiriyordum mavi ekran verdi pc restartlayıp düzeldi neden olabilir?
Top Bottom