Arama sonuçları: *

1. R

Oyunlara girerken pc kendini resetliyor

bilgisayarı her seyiyle homple söktüm güzelce temizledim geri çalıştırdım ekran kartı stress testi yaptığımda 2. saniyede kapanıyordu susanlık bir problem yok sorun cıkarsa yine yardım isteyeceğim
  2. R

Test etmeye basliyorum 4 5 saniyede gidiyor son gordugum sicaklik 43 1723313219 Eski ekran kartimi takıp psu testi yapacagim eğer bu ekran kartında da kapanirsa sanirsam psu nun ömru bitmis 1723314346 Eski ekran kartin sanirsam bozulmus deneyemedim hala bir çözüm yol malesef
  3. R

İntel İ5 10400F RX 550 4 GB H410M S2H HP DDR4 3200MHZ RAM VE FOEM 400 WATT LIK PSU VAR SİSTEM BU 1723312682 OCCT den test ediyordum ekran kartina test etmeye basladigimda 10 saniye icinde yeniden baslatti cozumu ne olabilir degismem mi lazim ekran kartimida daha 1 ay once almistim
  4. R

Pc yi komple temizledim hepsini tekrar taktim fakat hala aynı sorun nasıl cozecegim ben bunu
  5. R

Isı degerleri normal gozukuyor baktigim zaman bosta islemci 35 ekran karti 36 derece gözüküyor
  6. R

Daha once hic basima gelmemişti fakat bugun valorant oynarken bir anda bilgisayar kendini resetledi ve her valoranta girmeye calistigimda veya baska bir oyun acmaya calistigimda kendini restliyor ne yapmam lazim
Top Bottom