Arama sonuçları: *

1. Recep İvedik hayranı.😎

TPM 2.0 açtım ama kapalı gözüküyor.

Arkadaşlar Biostan TPM 2.0 ayarını açtım ama hala TPM.MSC ye girdiğimde hata veriyor nedenini anlayamadım: Anakartım Asrock
  2. Recep İvedik hayranı.😎

USB Bluetooth Dongle tavsiyesi

Galaxy Buds 2 kulaklığa sahibim ama anakartım da Bluetooth desteği olmadığı için pc de kullanamıyorum o yüzden adaptör alıcam önerebileceğiniz bir ürün varmı? Bütçem:40 Tl
  3. Recep İvedik hayranı.😎

pc den böyle bir ses geliyor

Coil whine olabilir.
  4. Recep İvedik hayranı.😎

TPM 2.0 nasıl açabilirim?

Arkadaşlar Windows 11 e geçicem ama TPM 2.0 açmam gerek Biosdan aktif ettim ancak TPM.MSC ye girdiğimde uyumlu TPM bulunamıyor diyor anlamadım Windows 11 e geçsem sıkıntı çıkarmı?
  5. Recep İvedik hayranı.😎

RTX 2060'a VGA Monitör Nasıl Takarım

Eğer monitörün 85 hz ve üzeri ise evet.
  6. Recep İvedik hayranı.😎

Bilgisayarım son zamanlarda garip davranıyor.

Hayır hocam windowsu orjinal veya crackli bir şekilde etkinleştirmedim
  7. Recep İvedik hayranı.😎

Tavsiyeniz için sağolun🧡bunu uygulayacağım.
  8. Recep İvedik hayranı.😎

Çok hakılısınız aslında aldığımdan beri hiç crackli bir şey indirmedim güncellemelerde ise sadece windowsu yapmadım onuda yapmadığımdan diyil yapamadığımdan şuan yapıyorum umarım bir sorun çıkmaz ama sanırım valorant oynarken bir kaç kez çökmüştü ve ona kötü sözler söylemiştim ondan özür...
  9. Recep İvedik hayranı.😎

Arkadaşlar bilgisayar bi 5,6 gündür çok garip davranıyor. Yonga setini kurana kadar bilgisayar tekte açılmıyordu şuanda pes 2021 girince siyah ekran geliyor donup kalıyor bu bazen masaüstünde de oluyor bi anda pc donuyor ışıklar fan her şey çalışıyor ancak bilgisayar donup kalıyor hiç bir şey...
  10. Recep İvedik hayranı.😎

Ekrana görüntü gelmeme sorunu

Bazen bende aynı sorunu yaşıyorum ekran kartının güç pinini ve hdmi kablosunu çıkarıp takıyorum sorun çözülüyor dene istersen umarım çözersin.
  11. Recep İvedik hayranı.😎

Çözüldü✓ Bilgisayarımda neyi güncellemem lazım.

Sorunu çözdüm yonga seti sürücüsünü kurunca sorun çözüldü.
  12. Recep İvedik hayranı.😎

Crazy machines 3de denedim ve sorunsuz bi şekilde açıldı biraz geç açıldı ama açıldı.
  13. Recep İvedik hayranı.😎

Az önce bilgisayarımı açtıktan sonra Valoranta girmek istedim ancak bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerek uyarısı verdi. Daha sonra yeniden başlattım ancak açılmadı sonra ekran kartı güç pinini ve hdmi kablosunu çıkarıp taktım açıldı sonra ekran kartı sürücüsüne baktım güncelleme gelmiş ve...
  14. Recep İvedik hayranı.😎

Ekran Rengi Değişiyor

bende olmuyor hocam galiba sizde bir şey var ama sorun yaratmaz bence
  15. Recep İvedik hayranı.😎

Hello neighbor alpha 4 tam ekran olmama sorunu

Oyunu bugün yeniden indirdim girdim tam ekrandı bir sorun yoktu sonra alt+tab yapıp tekrar oyuna girdim ve oyunun sadece küçük bir bölüm var yani gözükmüyor ayarlardan baktım ama gözükmediği için rastgele kurcaladım olmadı nasıl yapabilirim?
  16. Recep İvedik hayranı.😎

Biligisayar windows açılış ekranında kalıyor

Bugün arkadaşım oyun oynarken bilgisayarı kasmış ve kapat aç yapmış ardından kasmaya devam etmiş normalde kasınca kapat aç yaptığında sorunun düzeldiğini söyledi ardından valoranta girmiş ve laptop klavyesi çalışmamış bu sefer tekrar kapatmış ama açmayı denediğinde laptop windows ekranında...
  17. Recep İvedik hayranı.😎

Driver hiç kurmadım kasma olurmu ?

Hocam yerinde olsam tek tek kendi sitesinden kurarım en sağlıklısı o olur
  18. Recep İvedik hayranı.😎

İNTERNET modem aşırı yavaş internet

türk telekom ile iletişime geçebilirsiniz belki yardımcı olurlar
  19. Recep İvedik hayranı.😎

Uzun yolculukta bilgisayar kasamı nasıl taşıyabilirim?

en garanti ekran kartını sökün gideceğiniz yere varınca tekrar takın
  20. Recep İvedik hayranı.😎

Senkar.com Güvenlimi?

hocam az öncede konu açtınız bir ürünün fiyatı normalinden çok ucuza satılıyorsa büyük ihtimal o işte bir iş vardır böyle siteler de garanti yok!
Top Bottom