Arama sonuçları: *

1. Remi

Çözüldü✓ AMD (stuttering kekeleme sorunu)

rx 500 serisi kronik sorunlu bir seri bu nesnel yargı 5000 serisi 500 serisinden iyi olsa da halen sorunlu bir seri 6000 serisi daha iyi olsa bile halen yer yer sorun yaşanan bir seri 7000de 6000'in aynısı. Elinde AMD var diye gözünü kapatma objektif ol amd stabil ekran kartı üreten bir marka değil
  2. Remi

Ethernet ile internet hızı düşük geliyor.

ethernet kablonu değiştir kabloyla alakalı muhtemelen cat6 alsan yeterli aynı sorunu yaşadım
  3. Remi

Eski pc yi yenileme tavsiyesi

teker teker upgradelenecek hiçbir şey yok dümdüz am5 geçmen en mantıklısı
  4. Remi

RTX 4070 - RYZEN 5 5600 Düşük FPS Sorunu

dsr ile 2kya alıp test yapmayı düşünüyoruz öyle daha net bir sonuç çıkabilir sanırım
  5. Remi

reddit forumlarında da videoya fake dendi bu yüzden başka testlere de bakacağız
  6. Remi

gigabyte b450m-h
  7. Remi

Ne yapmamız gerek sizce
  8. Remi

15 mhz böyle yüksek bir fark oluşturmaz. Modeller arasındaki fark sıcaklıkta ortaya çıkar zaten eğer ekran kartı 90 derece olup throttle yese dediğiniz olabilirdi ancak böyle bir durumda yok
  9. Remi

Peki bu hata nereden geliyor başka testlerde Valorant'ta vesaire 200-250 FPS civarı FPS alıyor ben aynı sistemin 4060'lı haliyle aynı-daha fazla FPS alıyorum ondan yani bariz bir düşüklük var. Bu neden olabilir? ASUS Dual
  10. Remi

ekran kartının arızalı olma ihtimali var mıdır sizce yeni geldi sonuçta ekran kartı 3D Mark sonucunu da buraya bırakayım 1722116615 Tek fark testteki adamın Windows 10 arkadaşımın Windows 11 kullanması başka hiçbir fark yok xmp profillerine kadar aynı
  11. Remi

Evet kullanıyor zaten fotoğrafta da görebileceğiniz gibi işlemci 56 derece zaten ram frekansı 3200mhz işlemci sıcaklığı 50 derece civarı ram gecikmesi ise 16
  12. Remi

Aşağıdaki adamın sistemiyle arkadaşımın sistemi birebir aynı onda darboğaz yokken arkadaşımda neden olsun ayrıca görselde görebileceğiniz üzere bir darboğaz yok GPU kullanımı %100
  13. Remi

Arkadaşım adına soruyorum, kendisi Ryzen 5 5600 - RTX 2060 ikilisinden geçtiğimiz günlerde RTX 4070'e geçiş yaptı. Oyunlarda benchmark yapan kişilerle FPS'lerini kıyasladığında olması gerekenden çok daha düşük FPS Aldığını gözlemledik. Bu sorun neden olabilir? Driverlar güncel NVIDIA denetim...
  14. Remi

Mavi Ekran Emulatör açarken sürekli mavi ekran alıyorum

Maalesef değişen bir şey olmadı hocam yine de çok teşekkürler yardımınız için, play store'un kendi emulatörü çalışıyor ancak nox ya da diğer emulatörler çalışmıyor program bazlı bir hata olabilir mi sizce?
  15. Remi

Değişen bir şey olmadı hocam
  16. Remi

Başlatmıştım hocam. CSM kısmı da burada umarım fotoğraf nettir.
  17. Remi

Denedim hocam, öncelikle ekran görüntüsündeki hatayı verdi Yeniden başlattığımda ve yeniden girdiğimde ise tekrar mavi ekran aldım.
Top Bottom