Arama sonuçları: *

1. R

bilgisayarım görüntü vermiyor

Bilgisayarım bazen görüntü veriyor bazen vermiyor. Başka ekran kartlarında da aynı şekilde görüntü vermiyor. Anakart A520 MA PRO Ryzen 5 5500 Rx580 Nitro 16 GB RAM 240 GB SSD 450 WATT PSU (ANAKARTIM SIFIR AMAZONDAN ALDIM BİOS GÜNCELLEYEMİYORUM.)
  2. R

telefon klavyesinin uygulama adı nedir

arkadaşlar fotodaki klavye uygulamasının adı nedir?
  3. R

300 FPS AMA 30 FPS GİBİ

Merhaba dünden beri valorant da 300 fps alıyorum fakat oyunda 30 gibi fps oluyor monitör 165 hz ayarlanık
  4. R

oyun oynarken ekran gitmesi

arkadaşlar oyun oynuyorum the forest veya valorant hangi oyun olursao lsun ilk 15 dakika sorun yok ama sonra bilgisayarımın ekranı gitmeye başlıyor sizce neden bu
  5. R

Fark guardian ışıklar yanmiyor

Merhaba yeni aldığım bilgisayari kurdum fakst RGB ışıklar ysnmiyor kasa öndeki fanlar
  6. R

Windows Search Çalışmıyor

merhaba arkadaşlar fotoraftaki gibi çalışmıyor youtubeden her sorun baktım ama çözülmüyor
  7. R

Başlata bir şey yazınca kapatılıyor

merhaba arkadaşlar, başlat butonum açılıyor ama herhangi bir kelime yazar yazmaz başlatı kapatıyor bunun sebebi nedir
  8. R

masaüstü arama tuşu çalışmıyor

o sorun şuan bendede var bende anca paylaştım açıyorum bir şey yazınca anında kapanıyor
  9. R

başlata basıyorum kapanıyor

merhaba arkadaşlar ben başlata bir şey yazınca başlat kapanıyor neden böyle
  10. R

monitör ve oyun bulanık

merhaba arkadaşlar ben 2 hafta önce rampage 165 hz monitör aldım ilk valorant a girdiğimde monitör gayet akıcı bulanıklık yoktu taaki dün 60 hz monitör taktım yan monitör için fakat ne olduysa valorant oyunum bulanık yan monitörü iptal de etsem aşırı bulanık ama normalde ekranım bulanık değil...
Top Bottom