Arama sonuçları: *

1. Respiky

Kedim Bilgisayarımın Üstüne İşedi

Teşekkür ederim bilgilendirme için
  2. Respiky

Pazartesi garantiye göndericem inşallah ama bu konuda Vatan Bilgisayar çok katıymış duyduğuma göre, üstüne para versem ürün değişimi yapmazlar mı acaba
  3. Respiky

Pek bütçem ve halim kalmadı maalesef :/ bugün dördüncü gün iki gündür işe gitmiyorum stresten bugün de gitmezsen atılacağım artık
  4. Respiky

Anakart üzerinde ki bütün soğutucuları çıkarttım yağsız kontak sprey ile yıkadım 200ml'im kutuyu full boşalttım üstüne %75 izopropil alkol ile fırçayla nazikçe temizledim yaklaşık 15 saattir kurumaya bıraktım sıcak bir odada muhafaza şekilde şimdi gelip denedim hala çalışmıyor
  5. Respiky

O kısımları kısa devre ile tornavidayla çalıştırmayı da denedim kasa kablolarını takıp da power butonu ile start vermeye çalıştım ama güç almadı hiç
  6. Respiky

İzoproil alkolü sadece eczanede bulabildim orada da %75 saflıkta verdiler yağsız kontak spreyi alıp denicem olmadı garantiye göndericem ama kullanıcı hatası derlee diye korkuyorum
  7. Respiky

Bütün yerleri defalarca kez temizledim stresten işe gitmedim ve aksattım yaklaşık 29 saattir uykusuzum hiçbir şekilde çalıştıramadım dört farklı ram slotunu da denedim ama start vermiyor iki farklı psu da denedim
  8. Respiky

Haklısınız, doğru girişi taktım ama faydası yok ram de rgb ama çalışmıyor
  9. Respiky

Ne yaptıysam çalıştıramadım elimden gelenin ardı olduğunu düşünmüyorum güç almıyor hiçbir şekilde
  10. Respiky

%75 İzopropil alkol alabildim eczaneden %99.9 vermediler ne yapabilirim bununla? 1730299236 Ben bunlara nasıl kızayım
  11. Respiky

Bunu önerdiler ama hiçbir yerde bulamadım Kadıköyde varmış bana çok uzak
  12. Respiky

Hayır. Kedilere kızmadım onlar benim can parçam ama o an bir şekilde yok olmak hatta hiç varolmamak istiyorum gibi hissetmiştim. Bu arada attığınız ürünü şuan bütün yapımarketlerde geze geze arıyorum 1.30 saat içinde sipariş verirsem yarın kapında diyor ama yarın üçüncü gün ve çok gecikmiş...
  13. Respiky

Denemedim, deneyemiyorum. Denemekten korkuyorum açıkcası sonucunu görmekten
  14. Respiky

Merhaba dostlar; Bugün hatta dün gece bilgisayarımı nihayet toplayabildiğimin ilk akşamı olacaktı. Sabah saat 11:50 gibi evden çıktım, Akşam saat 23:20'de eve ancak vardım. Evden çıkmadan kedilerimin kumunu güzelce temizlemiştim normalde 3-3.5 Kahve fincanı mama koyardım 6-8 saat arayla günde üç...
  15. Respiky

Mavi Ekran Bilgisayarım Sürekli Mavi Ekran Veriyor

Hayırlı maalesef sürekli olağan bir şeydi A320M-S2H'dan B550M-DS3H'e geçtiğimden beri böyle Windows 10'da denedim 11'de baştan sona bütün bios sürümlerini de denedim yine de nafile. Düzelmiyor
  16. Respiky

@Emre Zengin 1726154887
  17. Respiky

Başlangıç Onarma tanılaması ve onarma günlüğü --------------------------- Son başarılı önyükleme saati: ‎12.‎09.‎2024 17:50:16 (GMT) Onarma girişimi sayısı: 1 Oturum ayrıntıları --------------------------- Sistem Diski = \Device\Harddisk1 Windows dizini = D:\Windows AutoChk Çalışması =...
  18. Respiky

Çözüldü✓ UEFI Secure Boot açınca Bilgisayar açılmıyor

UEFI modda sıfırdan Windows 11 Pro kurdum orjinal lisans anahtarıyla birlikte. Sistemim: Ryzen 5 3600 Gigabyte B550M-DS3H rev 1.4x Bios Sürümüm: Güncel - 02/09/2024 Ekran Kartı Sürücüm: Güncel Corsair Vengeance RGB Pro 2x8Gb 3200MHz CL16 Msi Armor GTX1080 8Gb 256Bit PSU: Bitfenix BPA600 Secure...
  19. Respiky

PCI-E 3.0 vs 4.0 ne demek?

120mm Sıvı Soğutma ile kullanıcam hocam ayriyeten kasamda 4x120mm fan bulunuyor
  20. Respiky

PCI-E 3.0 vs 4.0 ne demek?

Maalesef alacağım yerde Ryzen 5 5600 yok olsa da bütçem yok
Top Bottom