Arama sonuçları: *

1. Restorgen

Bilgisayarım açılmıyor

yapabildin mi?
  2. Restorgen

Bilgisayarımda Virüs Yok Ama Yavaşladı

1900 e 660 çıktı. Alalı 14 ay oldu. değerler normal mi?(normalde 1900 e 950 olması gerek) 1627388966 değerlerim bunlar
  3. Restorgen

https://www.amazon.com.tr/Crucial-500GB-NVMe-PCIe-CT500P1SSD8/dp/B07J2WBKXF 1627388188 nereden bakabilirim ve ne yapabilirim? format atsam mı? flashım var format olan
  4. Restorgen

Kaspersky ile tam tarama yaptım. Hiçbir virüs çıkmadı. fakat bilgisayarımın yavaşladığını hissediyorum. mesela windows çubuğundaki klasörler dosyasına eskiden bastığım an açılırdı. Şu an sanki 0.5 saniye bekletiyormuş gibi hissediyorum. nasıl çözebilirim?
  5. Restorgen

Bilgisayarım 10 dk sonra kapanıyor

aga b o.O2
  6. Restorgen

sürekli ekran kaydı ile oynarsam pc bozulurmu

Sadece depolama alanın bitebilir. Başka bir şey olacağını sanmam.
  7. Restorgen

Mavi ekran ama sabahtan beri :(

önemli dosyalarınızı flashınıza atıp format atın bence. yukarıdaki mesajlardan sonra başka bir çözümü olduğunu sanmıyorum.
  8. Restorgen

Bilgisayar durduk yere kapanıyor

Gamegaraj ın psu suydu
  9. Restorgen

Bilgisayar durduk yere kapanıyor

Bilgisayar mavi ekran vermeden, hiçbir şey olmadan direkt kapanıyor. Bilgisayarın güç kablosu saçma şekilde buraya sıkışmış. Hiçbir şekilde çikartamiyorum. Bunun için kapanıyor olabilir mi?
  10. Restorgen

Oyunlar kasıyor yardımcı olurmusunuz

bence win 7 veya win 8 e geçin.
  11. Restorgen

Zula oynarken mavi ekran verıyor

kimseyi oynadığı oyunlara göre eleştirmem, isterse kocaman adam barbie giydirmece oynasın, bir şey demem fakat bi insan nasıl zula oynar
  12. Restorgen

Zula oynarken mavi ekran verıyor

bence bu valorant'a geçmen için bir işaret
  13. Restorgen

windowsda her şey küçük. nasıl büyültebilirim?

örneğin üst taraftazki yer küçük. windows çubuğu küçük. nasıl büyültebilirim?
  14. Restorgen

Bilgisayar açıkken elektrik giderse ne olur?

Agaaa beee. Şu an rahat bir şekilde kullanıyorum. 1-2 kere elektrik gitse de bir şey olmadı .
  15. Restorgen

Bilgisayarımı Kaç TL ye Satarım

uğraştığına değmez ve bundan iyi sıfır alabileceğini sanmıyorum.(hadi diyelim incık cıncık yaptın ucuz parçaları biryerlerden buldun aldın topladın filan uzun iş ve günün sonunda da bu emeğe deyecek bir yükselme olacağını sanmıyorum)
  16. Restorgen

işlemcim 100%100 kullanılırken oyun oynayabilir miyim?

bu arada oynadığım oyun valorant. ve oyunda suan sabit 60 fps alabiliyorum. bu bilgisayara zarar verir mi? 1-2 saat sürecek. 1603049090 68 derece işlemci bu arada
  17. Restorgen

hocam bu değerler normal mi? çok uzun sürmüyor mu?
  18. Restorgen

hocam video mkv formatında. malum premier pro da mkv kabul etmiyor. onun için bu uygulama yardımı ile mp4 e ceviriyorum.
  19. Restorgen

handbrake uygulamasından işlem yapıyorum bu da cpu kullanımı bu böyleyken oyun oynayabilir miyim ? bir sorun çıkar mı?
Top Bottom