Arama sonuçları: *

1. Riley

İkinci monitör kullanmak bilgisayara zarar verir mi?

Ekran kartının güç tüketimi artar başka bir zarar vereceğini sanmıyorum.
  2. Riley

Mavi Ekran RAM yükseltmesi yaptıktan sonra "video memory management internal" hatası

Buyurun hocam. 1735537946 Userbenchmark ile RAM testi yaptım, sonuçlar bu şekilde. (BIOS'ta XMP ayarı yok.)
  3. Riley

Mavi Ekran RAM yükseltmesi yaptıktan sonra "video memory management internal" hatası

Arkadaşlar merhaba, geçen ay 8 GB RAM'i olan HP Victus 16 laptopuma mevcut aynı RAM'den taktım. RAM'i taktıktan sonra haftada bir ya da iki kez bilgisayar mavi ekran veriyor, reset atıyor ve mavi ekranda "video memory management internal" yazıyor. RAM'i Windows'un sorun giderme aracıyla test...
  4. Riley

AMD Adrenalin 24.4.1 Recommended (WHQL) Sürücüsü Yayınlandı

Bende de arada oluyo. Nedense artık?
  5. Riley

AMD Adrenalin 24.4.1 Recommended (WHQL) Sürücüsü Yayınlandı

Şu Alt Tab atarkenki ekranın yanıp sönme sorununu çözmüşlerdir inş. Bıkkınlık getirdi artık. 1.5 sene oldu hala çözemediler. 1714064959 Çözülen ciddi sorunlardan ne var ki? Benim dikkatimi bir şey çekmedi.
  6. Riley

RX 6800 ve R5 5600X Darboğaz Yapmaz Diyenlere İnanmayın!

Hocam dedim ya LoL, CS2, Valo harici oyunlarda GPU 90'ın aşağısına düşmüyor, CPU da 70'den yukarı çıkmıyor. 3A oyunlar da denedim yani, sistemi alalı 1.5 sene oldu.
  7. Riley

RX 6800 ve R5 5600X Darboğaz Yapmaz Diyenlere İnanmayın!

Şu darboğaz bir bende olmuyor herhalde. Ryzen 5 5500, RX 6800 kullanıyorum. Genelde her oyunu 1080p, Ultra'da oynuyorum LoL, CS2, Valorant gibi oyunlar hariç ekran kartı kullanımının 90'dan aşağa düştüğünü, işlemcinin de 70'den yüsekte kullandığını görmedim.
  8. Riley

Darboğaz mı yiyorum söyler misiniz

Coil Whine 10 ekran kartından 9'unda mevcut. Oyundan oyuna da değişebiliyor genelde FPS sınırlayınca çözülüyor. Çözülmezse de çok dert değil bir zararı yok. Bende sadece CoD'da oluyor FPS sınırlamama rağmen de geçmiyor. Çok kafaya takmıyorum ama.
  9. Riley

Darboğaz mı yiyorum söyler misiniz

Alakası yok, R5 5500 ile RX 6800 kullanıyorum 1080p'de darboğaz falan yok ki eleman 7600 kullanıyormuş.
  10. Riley

Pc alacağım yardımcı olur musunuz?

Evet hocam. RX 6600 ve Ryzen 5 5500 için en iyi fiyat şu anda bu. Baya F/P yani.
  11. Riley

Pc alacağım yardımcı olur musunuz?

Arkadaşın güzel sevmeye çalışmış seni. O sistemin ederi 7k anca eder monitör dahil. Bir de SSD ve RAM'i alacakmış yani 1671684717 Üzerine az daha koyup bunu alabilirsin...
  12. Riley

RX 6600 Sistem Ara Ara Oyunlarda Takılı Kalıyor

Sistem Mayısta alındı, 2-3 aydır böyle.
  13. Riley

RX 6600 Sistem Ara Ara Oyunlarda Takılı Kalıyor

Merhaba Arkadaşlar, arkadaşımın bilgisayarı ara ara oyun oyanarken donuyor ve öyle kalıyor. Düzelmesi için yeniden başlatması gerekiyor. AMD Bildirim panelinde de "Arızadan dolayı WattMan ayarları geri yüklendi şeklinde bir hata mesajı buldum" sizce WattMan hatası mı alıyor? Durum nedir...
  14. Riley

Monster Abra A5 18.2 Isınma Sorunu

orası daha iyi.
  15. Riley

?
  16. Riley

Technopat Sosyal
  17. Riley

Siuuu
  18. Riley

Hiç mi yardımcı olacak yok yav.
  19. Riley

Dıştan soğutucular bence hiç fayda etmiyor.
Top Bottom