Arama sonuçları: *

1. Rockhanger

İşlemci anakart değişimi sonrası bu hatayı alıyorum ne yapmalıyım

anakart değiştirip yeni format atmadıysan olabiliyor böyle. HDD varsa onla da alakalı olabilir HDD'yi çıkarıp çalıştırabilirsin büyük ihtimalle ama en temizi yeni windows kurmak olur.
  2. Rockhanger

Asus Anakart 01 hatası ve ekran geç gelme sorunu

Dram ışığı yanıyorsa problem ramlerdedir ikisini de ayrı ayrı tek tek deneyebilirsin farklı bir ram varsa onla da deneyebilirsin. Anakartın ram slotları kirlenmiş olabilir onları bi kontrol et istersen
  3. Rockhanger

Bu anakartlarda bir reset butonu var sanırım o takılıyor olabilir onu kontrol edebilirsin, bios pilini çıkarıp 20dk sonra tekrar deneyebilirsin bios pili de bozulmuş olabilir, birden fazla ram kullanıyorsan tek ramle dene, cpuya ve anakarta giden güç kaynaklarında bir gevşeklik var mı ona bak.
  4. Rockhanger

hata kodunda sadece 01 mi yazıyor? fotoğraf atabilir misin?
  5. Rockhanger

RTX 4070 Super sistemde oyun açıkken arkadauygulama açınca input lag

Gsync kullanıyosan Gsync kapayıp dene eğer düzeliyorsa. kullandığın tarayıcıda ve spotifyda hardware acceleration özelliğini kapatabilirsin.
  6. Rockhanger

PC power şartelini kapatıp açmadan açılmıyor

Quick boot ile alakalı olabilir, bilgisayarı açtıktan sonra powershelli ya da cmd'yi yönetici olarak çalıştırıp bu komutu girip deneyebilir misin? powercfg /h off
  7. Rockhanger

Yeni topladığım sistemde performans sorunu yaşıyorum.

Yüksek fps alıp takılıyorsa monitor kablosuyla alakali olabilir diye sormuştum ama fps düşüyormuş
  8. Rockhanger

kaç fps alıyorsun? videodan belli olmuyor
  9. Rockhanger

Sanırım Darboğaz Yiyorum Nasıl Çözebilirim?

İşlemcin ısındığında clock hızını düşüreceği için normal fps düşmesi. Yüksek ayarlarda da yük gpu'ya yüklendiği için işlemcin ısınmıyordur. İşlemcinin ısı seviyelerine bak eğer 90 95 üstüne çıkıyorsa termal macunu değiştir stok fan kullanıyorsan yeni bir cpu soğutucusu da alman gerekir. 12400f...
  10. Rockhanger

Masaüstünde bile kasıyor derken tam olarak nasıl bir kasma yaşıyorsun? Görev yöneticisini açıp Performans kısmına gel orda %100 çalışan bir şey var mı onu kontrol edebilirsin.
Top Bottom