Arama sonuçları: *

1. Ryan Gosling

mikrofon garip şekilde cızırtı sesi veriyor acil yardım

normalde mikrofonda sorun yok ama kasa mı titriyor nedir kasayı açıp zeminine elimi koyunca mikrofonda ki cızırtsı sesi kayboluyor elimi kaldırınca devam ediyor cızırtı ? öneriniz var mı
  2. Ryan Gosling

Ekran sinyal hatası sorunu

normal hdmı kablomu her 2 ekrana takınca çalışıyor ama dp to hdmı kablomu diğer ekrana takıncaher iki ekranda gidiyor. dp to hdmı kablosu çalışıyor biliyorum çünkü normal hdmı çıkarınca çalışıyor. bazende sste olduğu gibi diğer ekran gitmese bile ana ekranım görüntü de ki gibi oluyor ve görüntü...
  3. Ryan Gosling

Oyun oynarken mavi ekran sorunu

Usta sıcaklık değerlerine bak , eğer yüksekse temizlik ve macun yenile. sıcaklıktan kaynaklı değilse ekran kartı drive güncelle. eski drivelerda sorun olmayıp şuanki driverlarda sorun varsa eski stabil çalışan bir driver yükle. birde bütçen varsa işlemci değiştirebilirsin. biraz düşük kalıyor
  4. Ryan Gosling

Oyun oynarken mavi ekran sorunu

Sistemini açıklar mısın ?
  5. Ryan Gosling

i7 870 işlemciye rx 580 gidermi

APU olarak 5600G ve 16GB ram alırsanız rekabetçi oyunlarda çok daha performans alırsınız şuan ki sisteme göre. 1692535523 https://www.incehesap.com/nova-apu-oyuncu-bilgisayari-fiyati-50965/...
  6. Ryan Gosling

Elimde ki sistemi satıp daha iyi bir sisteme geçebilir miyim ?

tamamdır adamla konuşucam
  7. Ryan Gosling

PSU iyi ya 550W'ın hepsini veriyor
  8. Ryan Gosling

Asus PRIME B450 MK / Ryzen 5 3500X / Asus ROG STRİX RX570 8GB / XPG D30 8GB 3200MHZ / FSP 550 HV PRO Power Supply +80 / Samsung 980 512GB NVME M.2 SSD / Hikivision C100 512GB SATA SSD / Vento Neptune 1692485733 max 2K koyabilirim
  9. Ryan Gosling

Evet arkadaşlar soru bu. alıcı var 10.-11K arası veririm diyor. ne yapmalıyım satıp daha iyisini alma şansım var mı
  10. Ryan Gosling

Çözüldü✓ TEBİLON BİLİŞİM REZİLLİĞİ

FreeDOS olması için ÖZELLİKLE mi istedin cidden kanka. yapma allah için ya. 2.el bir bilgisayar parçaları satamaz zaten hacım devlet uyuyor mu zannediyorsun sen 1692398967 Neyse araştırmayan , gözlemlemeyen birine laf anlatacak vaktim yok. Herkese iyi geceler.
  11. Ryan Gosling

Güzel bir format at bıos güncelle hala aynı hataları alıyorsan başımın üstünde yerin var kardeşim
  12. Ryan Gosling

yapmıyorum. yazılımsal olarak bir hatayı fiziksel bir parçaya çekmen garip. bir format at bak sonra eğer hatan hala devam ediyorsa tüketici haklarına başvur. senin zamanını düşündüğümüz için diyorum format attıktan sonra hala hata alıyorsan haklısın. 1692398398 Ram ve İşlemci parçaları fiziksel...
  13. Ryan Gosling

güzel kardeşim FreeDOS göndermemelerini söylemişler ki zaten çoğu kişi cidden format atmayı bilmiyor. Bu dert değil 15 dakikalık bir format süren var neden bu kadar yükseldin ki ?
  14. Ryan Gosling

Dostum büyük ihtimalle windows yüzündendir. tarih bile 01.01.2020 güzel bir temiz format atarsan sorun kalmaz. 1692397926 Her hatayı parçalara çekmeniz ne kadar garip. bende fivem'e giremiyorum. gidip parçaları mı suçlayım ?
  15. Ryan Gosling

Videoyu izlese herşeyi öğrenicek ve görücek arkadaş. 🤦‍♂️
  16. Ryan Gosling

CPU düşük kullanım sorunu

malasef.
  17. Ryan Gosling

Monitöre görüntü gelmiyor?

Hocam her şey düzgünse açılması lazım. illa bir yerde hata yapmışsınızdır.
  18. Ryan Gosling

bıosu günceller misin. bir ihtimal belki ondandır
  19. Ryan Gosling

anakart işlemci nedir ?
  20. Ryan Gosling

Anakart pcie kilidi kırıldı sorun olurmu?

kankam kilidin açılıp kapanması normal bu arada. 1692093311 Kırık olduğundan emin misiniz
Top Bottom