Arama sonuçları: *

1. S

bilgisayar durduk yere kapanıyor

napıcan ozellıklerı kardo merak ettim 1689630865 boştayken oldu max 50 felandır
  2. S

bilgisayar durduk yere kapanıyor

durduk yere siyah ekran verdi ardından monıtor klavye mouse hepsi elektirigi kesildi ama pc çalışıyordu sebebi ne olabilir arada başıma geliyor ?
  3. S

dark souls 3 hakkında

Aşşağıda gordugunuz gibi oyunu xbox kontrolcusu olarak alıgılıyor ama nereden düzeltecegimi bulamadım yardımcı olun lütfen
  4. S

FPS Drop Sorunu

rx570 r5 2600 :D
  5. S

FPS Drop Sorunu

Neredeyse tüm oyunlarda alt tab attıktan sonra oyuna girince 1 fps e sabitleniyor yada 75 e bunun çözümünü bir türlü bulamadım ekran kartı driverileri güncel.
  6. S

Sea of thieves de hata alıyorum

daha yeni silip yükledim ki
  7. S

Sea of thieves de hata alıyorum

Bu hataları alıyorum oyun resmen açılmıyor hayır diyince oyuna girebiliyorum ama daha gemiye girmeden oyundan atıyor ?
  8. S

PC durduk yere kasmaya başladı ve kapanıp açıldı, şimdi sorun yok, sorun neyde olabilir?

neye göre durumun kötü olup olmadığını anlarım ?
  9. S

PC durduk yere kasmaya başladı ve kapanıp açıldı, şimdi sorun yok, sorun neyde olabilir?

ayrıca geçen günlerde pus kablosuyla oynamıştım cızırtı sesleri geldi pc kapalıyı ama 1606163567 asus rx 580 r5 2600 corsair 8 gb ram 500 watt psu bronz + 80 plus adata su 630 ssd ana kart gigabyte a320
  10. S

psu markası high power psudan olabilirmi ki kaliteli marka high power
  11. S

Bilgisayar durduk yere aşırı kasmaya başladı sonra kendi kendini kapattı pc çalışıyordu ama ekipmalara güç gitmiyordu monitör dahil yeniden başlatınca düzeldi sorun hangi parçada acaba ?
  12. S

LEAGUE OF LEGENDS BOZULDU

Bilgisayarım açılırken sürekli geçmek için 5 saniye içinde bir tuşa basın diyor herhangi bir tuşa basmadığım zaman scanning and repairing drive e diyip bi süre bekletiyor ve açılıyor ben genelde geçiyorum bunu ve sıklıkla lol dosyalarında sorun çıkıyor bunların bir ilgisi var mı? Oyun d diskinde...
  13. S

Monitörümde bozulmalar oluyor

denerim de şuan elim de o bahsettiğin kablo yok yarın :)
  14. S

hayır denemedim
  15. S

Peki ekran kartım da yada monitörümde olup olmadıgını nasıl tespit edebilirim 2 hdmi denedim sorun değişmedi :/ 1595867873 2 farklı hdmi denedim sonuç aynı :/
  16. S

peki yaptığım zaman nasıl anlayacağım sorunun ekran kartında olup olmayışını ?
  17. S

Hayır yapmadım nasıl yapabilirim ?
  18. S

Fotoğrafa alamıyorum saliselik bozulmalar ekran yukarı aşşa kayıyor renkler bozuluyor vs
  19. S

LG 22MK400H-B 21.5" 75 Hz 1ms (HDMI+Analog) FreeSync Full HD Gaming Monitör RX 570 SAPPHIRE
Top Bottom