Arama sonuçları: *

1. SEmrey

Darmoshark M3S-PRO pil doğru göstermiyor

Hocam bende M3 vardı o m3s e göre daha büyük ama kullanıyordum güzeldi sonra Lamzu maya’ya geçince sattım kısaca daha üst seviye bir mouse a geçtim
  2. SEmrey

Ne demek hocam işiniz görüldüyse iyi, ben darmoshark o bırakalı baya bi zaman oldu
  3. SEmrey

Bakın hocam orada software versiyonunda olabilir, internet üzerinden araştırarak son versiyonları bulmanız lazım, ben baya zor bulmuştum 1736348757 Youtube üzerinden yabancı kaynaklara bakın,orada ki RF, Software ve firmware versiyonları güncelleyin.
  4. SEmrey

Ben önceden darmoshark m3 kullanıyordum yazılım bire bir aynı gibi, software,dongle güncellemesi yap ve güncel yazılımı yüklediğine emin ol 1736347427 Yanlış hatırlamıyorsam bu sekmelerden biri software ve dongle'ın güncel versiyon sürümünü gösteriyordu, bi kontrol et belki internette daha...
  5. SEmrey

Pc mi yükselmek istiyorum

Anakart ve Ekran kartı modeli nedir ayrıca oynadığınız oyunlar hangi tür? Genelde fps türü mü 1733408251 Anakartın Herhalde MSİ B450m Pro modeli
  6. SEmrey

Açılışta sıkıntı var

İyi forumlar, Bilgisayarı açarken ilk başta hiç ses çıkarmıyor ve görüntüde gelmiyor sonra bi anda fanlar hızlanmaya başlayıp ses artıyor ve bilgisayar açılıyor. Bilgisayarın açılması 1-2 dakika sürüyor Ekran Kartı Rx7800xt İşlemci Ryzen 7 7800x3d
  7. SEmrey

DEĞİŞTİRMEM GEREKEN BİR YER VAR Mİ BU SİSTEMDE

Hocam işlemci soğutucusu belirtmemişsin ama 360MM sağlam marka sıvı soğutma olduğunu varsayabilir miyiz
  8. SEmrey

GENCERGAMING 1 AYDIR PARA İADESİ BEKLİYORUM

Büyük ihtimalle bugünün tarihinde bi dekont yollayacaklar, ertesi günde hesabında olur 😀
  9. SEmrey

Ekran kartım ve işlemcim iyi lakin pc kasıyor

temiz ve sağlam gelme ihtimali var, işin başında bu model ssd'ye bulaşmaman gerekirdi, Benim tavsiyem ürünü değiştirt ve 2.el satman olur eğer anakartın destekliyor ise güzel bi m2 ssd yapıştırırsan bal gibi kayar gider bu sistem, eğer m2 girişin yok ise sata ssd konusu aç arkadaşlar öneride...
  10. SEmrey

Güç tuşuna 8-9 defa basınca PC ancak açılıyor

anakarta takılı olan power, reset ve hdd led kablolarını çıkarıp, yerlerini kontrol edip tekrardan takmayı denedin mi ? Eğer olmuyorsa power kablosunu çıakrtıp bi ataç veya metal uçlu bir şeyle (tornavida vb.) oraya dokunup açmayı dener misiniz
  11. SEmrey

Neden böyle oluyor video izlerken kareler çıkıyor

farklı bi tarayıcı kullanmayı hiç denedin mi?
  12. SEmrey

bilgisayarım wifi adaptörünü rastgele kapatıyor

Bu markayı hayatımda ilk defa duydum 😂😂, TP-Link'in usb dongleını alabilirsin
  13. SEmrey

Aklıma hiç bi marka gelmedi, no name bi wifi dongle olabilir. Daha kaliteli ve marka dongle'a geçmeni öneririm
  14. SEmrey

Satın aldığın yerden öğrenebilirsin, bazen dongle'ın usb kısmının üstünde yazar
  15. SEmrey

Dongle'ın marka ve modeliyle bi internette araştırma yapsana, sürücüsü vardır belki veya senle aynı sorunu yaşayan kişilerde olabilir.
  16. SEmrey

Wifi dongle'ın sürücüsü var ise indirmeyi denedin mi? Ayrıca önceden böyle bi sorun yaşıyor muydun?
  17. SEmrey

Hwid ban- anakart ilişkisi

Hocam hayırlı olsun o zaman valoranta tekrardan hoş geldin. Bir şey soracaktım. Benim rankem yüce2, hem sizden bir şeyler kapabilmek için ve nerede yanlış hareketler yaptığımı öğrenmek için discord gurubunuz varsa katılabilir miyim?
  18. SEmrey

laptop wifi simgesi gozukmuyor

Wifi dongle mı kullanıyorsunuz?
  19. SEmrey

laptop wifi simgesi gozukmuyor

Aygıt yöneticisini açıp, ekran fotoğrafı atar mısınız
  20. SEmrey

Bilgisayarımın ne kadar ömrü kaldı?

Ben işlemciden yırtıyorum ama Ryzen 5 5600. Genelde valorant oynuyorum, sıkıntı olmuyor o yüzden
Top Bottom