Arama sonuçları: *

1. S

PC bip Bip bip bip bip deyip açılmıyor ! YARDIM !

:D ama ben kendim yapıcam ve oldu :D fakat güç kaynağı bi değişik duruyor 1706183995 evet arkadaşlar çözdüm D 1706184025 Kesin yine bu sorun oluşacak :/
  2. S

arkadaşlar Yardım edin 1706183542 ben ekran kartını çıkarıp taktım ramı de aynı şekilde kabloları çıkarıp taktım çalıştı normal bir şekilde bip dedi ve güçkaynağına baktım ilk açılışta fan şöyle söyliyim : vınnvınn vınnn diye ses çıkıyor o yüzden olabilirmi fan bozulmuş olabilirmi ?
  3. S

tamam ben işe başlıyorum o zaman
  4. S

Bunları yapmadan önce bir şey soracam . pc deki bütün şeyleri usb gibi şeyleri çıkarında bazen oluyor
  5. S

SSD kullanıyorum biosa görüntüsü gelmiyor 1706178389 Kimse cevapta vermiyor 1706178556 😭
  6. S

Ney geliyor 1706176060 video atmaya çalışıcam bir dakika arkadaşlar 1706176796 yok arkadaş açılmıyor 1706177128 youtubeme atayım, 1706177516
  7. S

Ama sayamıyorum hızlı Ve buraya nasıl video aticam telden
  8. S

Arkadaşlar yine bu sorun oldu 1706175781 Sorun bu
  9. S

PC açılırken BİP BİP SORUNU

PC yi açınca bip bip bip bip bip diyor birsüre ve açılmıyor . Sorunun çözümünü böyle buldum bütün usb leri çıkartım (ethernet ve jak ) sadece monitör ve güç kaynağının fişini taktım pc ye ve sorunsuz çalıştı . VE windows ekranındayken çizgiler oluşup gidiyordu ve masaüstüne gelince hiçbir...
  10. S

15 yıllık pc 1706009883 anakart pegatron ıpmıp 1706009913 şuan pc sorunsuz açıldı bu sorunu 2. kez yaşıyorum
  11. S

şimdi taktım oldu :D 1706009731 fakat niye oluyor
  12. S

kısa bip bip bip 1706009574 bir sürü yapıyor bip sesi sonra susuyor 1706009623 pc den galiba masaüstü
  13. S

PC bip Bip bip bip bip deyip açılmıyor sonra sadece güç kaynağının fişini taktım oldu neden oluyor bu ???
  14. S

Windows Böyle Bir Hata alıyorum yardımcı olur musunuz

kapat tekrar aç :D türk mantığı . galiba direk fişi çekmiş olabilirsiniz . Daha Detaylı bilgi verirseniz güzel olur
  15. S

yeni pc aldım oyunlarda tam performans alamıyorum

oldumu knk yaptınmı
  16. S

Pc açılırken bios a giremiyorum

yaptım del tuşuna basılı tuttum baktım fastboot kapalıydı yani disable yazıyordu
  17. S

:D :D:blobdance:
  18. S

Pc açılırken bios a giremiyorum

Pc açılırken bios a giremiyorum hemen windows açılıyor
  19. S

ahh benim pc ne haldee :D
Top Bottom