Arama sonuçları: *

1. S

Bu GPU'ya bağlı ekran yok hatası

Yeni bilgisayar aldım driver vs kurdum ancak böyle bir hata alıyorum nasıl düzeltebilirim.
  2. S

Farming Simulator 22 drop

Bende darboğaz olduğu için grafik ayarlarını yükseltmem gerekiyordu yükü ekran kartına vermek için onu unuttum işleme çözünürlüğünü %200 yaptım ekran kartı şuan yüksek kullanıyor çözüldü sorun teşekkür ederim yardımların için.
  3. S

Görüntü ayarları bu şekilde. Çözünürlüğü ve grafikleri en düşük-yüksek şekilde denedim ancak sorun hala aynı.
  4. S

Bilgisayar özelliklerim ryzen 5 3500 16 gb 3200mhz ram rx6600 donanımlarını kullanıyorum ancak sürekli fps drop yiyorum darboğaz yaptığından dolayı mı oluyor bu sorun
  5. S

!!! acil !!! Bu adam dolandırıcı mı?

Linke girmiyor bende.
  6. S

Kartımla Mining yapsam karlı olur muyum

Arama kısmına yazabilirsin çokça var diye hatırlıyorum.
  7. S

Kartımla Mining yapsam karlı olur muyum

Kartınıza çok bir zararı olmaz merak etmeyin tabii ayarları düzgün yaptığınız sürece. Oyunlar bazen miningden daha fazla zarar verebilir.
  8. S

Sadece kırp yapmak için edit program önerisi

Davinci Resolve. İşinizi görücektir.
  9. S

Şifre girdikten sonra gelen siyah ekran

Tamamdır sonucu cevap olarak yazarım.
  10. S

Tike basmadan denedik onu ancak bir şey değişmedi.Güncelleme varmış sanırım güncelle ve kapat dedi tekrar açıcak bilgisayarı belki güncellemeden sonra düzelebilir.Yine olmaz ise tike basıp tekrar deniyeceğiz bunu.explorer.exe mi yazalım ya da sadece explorer mi yazalım.
  11. S

Merhaba arkadaşım bilgisayarı açtıktan sonra oturum şifresini girince siyah ekran geliyor.Görev yöneticisini açabiliyor.Çözümünü bilen var mı en son çare olarak format denicez.
  12. S

Chrome Sağda Sürekli Bildirim Çıkıyor

Her hangi bir siteden bildirimlere izin ver dediysen bildirim gelir.Chrome ayarlarından bildirim yerine gelip izinleri kapatabilirsin.
  13. S

Gençler ucuza win10 pro key nerden bulabilirim

https://forum.donanimarsivi.com/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/ buradan ücretsiz bir şekişde yapabilirsiniz.
  14. S

Monster notebook ayıplı mal

Bence bunu foruma sormak yerine müşteri hizmetlerini arıyıp sor daha kesin bilgiler alırsın.
  15. S

Monster notebook ayıplı mal

açıkca yazmışlar iade günü geçmiş garantiye gönderin tamir yapsınlar iade ederlerse tabii ki de daha iyi
  16. S

Bir PC satılırken önemli olanlar

kaç aydır kullanıldığı garanti fatura kutu durumu ve bilgisayarının bütün parçalarını tek tek yaz
  17. S

Bilgisayarım ile ilgili 2 sorum var

bu videodan ram mhz düzeltebilirsin gayet net bir şekilde açıklanmış. kapanma sebebi bilmiyorum ancak belki minidump dosyalarını paylaşırsan yardımcı olabilirler. @Vesemir
  18. S

Yeni aldığım Modart PC ma4 görüntü gelmiyor

sorun olmaz yarın iletişime geçin ilgileniceklerdir.
  19. S

bu sorunu yaşadığım da garantiye göndermiştim incehesaba işlemci değişince düzelmişti.
  20. S

bilgisayarın fanları rgbleri varsa klavyende mousende rgb onlar çalışıyor mu
Top Bottom