Arama sonuçları: *

1. S

Elektrik Gittiği Zaman UPS Direk Kapanıyor

akülerinde sorun olabilir. Yeni aldıysan aldığın yer veya garantisi ile iletişime geç. ya aküler sarj olmuyor veya bozzuk olabilir.
  2. S

Biosu guncelledikten sonra ekran böyle kaldı

yok yok olmaz yeniden başlatabilirsin.
  3. S

tamam F1 e bastıktan sonra zaten biosa gireceksiniz sonradan oradan çıkış yapacaksınız windows açılacak
  4. S

yüklenirken güç kesilirse anakart yanar diye bir durum söz konusu değil fakat servise gitmesi gerekir. ek olarak bios güncelledikten sonra anakart ayarları sıfırlanır o sebeple çıkar bu ekran. 1731761039 Ram ayarlarından XMP açmayı unutmayınız.
  5. S

ücretsiz en iyi antivirüs programı

valla 5 yıldır ana makinamda avast yüklü hiç üzmedi.
  6. S

Çözüldü✓ yanlışlıkla touch pad i kapadım

bazı laptoplarda doğrudan touch pad in en sol veya sağ köşesine 2 kere tıklayınca açılıp kapanıyor
  7. S

Çözüldü✓ EKRAN KARTI GÖRÜNTÜ VERMİYOR

ramlerin yerini değiştir öyle dene.
  8. S

GİGABYTE BİOS SORUNUM VAR

önce windowsun kurulması gerekiyor hocam. onu da kendiniz yapmanız hiç yapmadıysanız zor olur. o yüzden bir bilgisayarcı veya anlayan bir arkadaşınız varsa yaptırabilirsiniz. Hazır sistemlerin çoğu windows kurulu olmadan geliyor. Şuan elinizde key olmasının bir önemi yok.
  9. S

GİGABYTE BİOS SORUNUM VAR

etkileştirme metkinleştirme yok hocam. Windows kurulumu yapmanız lazım. Söylemlerinizden anlaşılığı üzere bilmediğinizi düşünüyorum. Anlayan bir arkadaşınız veya bir bilgisayarcıya götürüp windows kurulum yaptırmanız lazım.
  10. S

Çözüldü✓ R5 5600 RX 6700XT sistemde donma takılma sorunu

monitörün hertz ayarı yapılı mı ?
  11. S

i5-12400f SICAKLIK NORMAL Mİ ve sistemim yeterli performans vermiyor

stok fan kullanıyorsun sanırım bu sıcaklıklar çok yüksek. Arctic Freezer İ35 A-RGB kule tipi fan kullanıyorum aynı işlemciyi. tam yükse 52 dereceyi geçmiyor. Bu sıcaklıklarla fps drop yersin. şiddetle öneririm Arctic Freezer İ35 A-RGB bunu. şuan teknobiyottiktte 1240 TL.
  12. S

Ryzen 9 5900x nzxt kraken elite 360 RGB 80 85 derece aliyorum

5800x3D ile benım furmarkta işlemciye yüklenince 90 derece oluyor. NZXT kraken sıvı soğutma var. Fakat bu sıcaklıklar furmark testinde çıkıyor sadece. oyun oynarken bu dereceleri kesinlikle görmüyorum.
  13. S

R5 3500X - GTX 1660S sistemde oyunlarda FPS düşüşü oluyor

bende de r5 3600 + 1600s vardı drop yiyordum bir süre sonra oyunlarda. furmark testini bir yaptım ekran kartı sıcaklığı 87 yi geçiyor. Macun beton olmuş. zaten garantisi bitikti. Açtım temizledim macununu Arctic mx4 ile yeniledim sıcaklık şimdi 67 dereceyi geçmiyor. çiçek gibi oldu. işlemci...
  14. S

Çözüldü✓ DA-C5 HAZIR SİSTEM ACİLL YARDIMMM

bios güncellemesi ile alakalı bir durum olabilir. elinizde daha düşük bi amd işlemci var mı örneğin R5 2600 ya da amd athlon 3000G gibi falan.
  15. S

Çözüldü✓ DA-C5 HAZIR SİSTEM ACİLL YARDIMMM

ramleri çıkarıp yerini değiştirip tak öyle dene
  16. S

GPU Sıcaklık 85-90 Arası

hem kasanın hava akışı kötü hem de o sanırım tek fanlı bir ekran kartı. extra ısınıyordur. 1694353136 veyahut ekran kartı eski ise thermal bakım zamanı da gelmiş olabilir
  17. S

bilgisayar açık ama monitörde görüntü yok

ramleri çıkar yerini değiştir tak öyle dene düzelir büyük ihtimal. fakat bu hareketten sonra biostan ram mhz lerini tekrar ayarlamayı unutma.
  18. S

Yeni toplanan 6700XT R5 5600 Sistem çalışmıyor.

eğer donanım olarak sorun yoksa %100 bios güncellemesi yapmadığınızdan. 1693742572 elinizde daha eski bir işlemci varsa am4 onu takıp deneyin şak diye açılacaktır. açılırsa da zaten bios güncellemesi yaparsınız. Eğer sistem hiç açılmıyorsa tüm parçaları çıkarın sadece power bağlı olsun. Q Flash...
  19. S

R5 5600X Sıcaklık Derecesi

tabii ki var. kesinlikle en kötü kule tipi bir fan kullanmak gerekir. bütçe varsa sıvı soğutma.
  20. S

PC takılma sorunu yardım

valorant oynayıp aynı zamanda avast antivirüs kullanıyor musun ?
Top Bottom