Arama sonuçları: *

1. S

Benim bilgisayarda oyun oynerken oyundan atiyor sonra gene giriyor ondan

Hangi oyun o atan. Bilgisayar bilesenleriniz neler? Hangi Windows yüklü?
  2. S

DA-C2 sistemi aldım, ancak RAM sorunum için Gençer Gaming'den yardım alamadım

xmp açın, memory timing de cr degerini 2 yapin. Dandik ram takmışlar.Bilmedik marka ram almamak lazım.
  3. S

Çözüldü✓ PC ısrarla windows 11 i istiyor ne yapayım??

services.msc çalıştırın.windows update i devre dışı bırakın durdurun. Üstüne sağ tıklayıp acilan menude boşluklara 9999 gün yazın.
  4. S

Bilgisayarım yavaş açılıyor

Windows 11 ise fast boot etkin değildir. Ondan oluyordur. Biostan açın. Ayrıyeten secure boot enabled=true olması lazım. Değilse o ayarla da oynayın.
  5. S

Lenovo bilgisyarada ssd görünmüyor

Windows 11 kurmanız gerek. Windows 10 driverleri eksik yeni islemciler için, laptoplara özel
  6. S

Lenovo bilgisyarada ssd görünmüyor

İşletim sistemi kurmaya çaliştıgınız ssd nedir? Markası, modeli USB mi yoksa? Kurmaya çaliştıgınız işletim sistemi nedir? Nereden indirdiniz? Detay verin ki yardım etsinler?
  7. S

Ryzen 5 7500F ve 4060 ekran kartı ortalama fps

valorant 350-400fps arasi 1727712657 csgo 300un ustu
  8. S

ryzen 7 5800x3d için soğutma önerisi

Forumda bir kült haline gelen Thermalright Peerless Assassin alabilirsiniz. 7. nesil ryzenlarla da çalışıyor.
  9. S

Yeni aldığım bilgisayar birden kapanıyor

PC hocası ile iletişime geçin ve aldığınız yerle iletisimde bulunun. sorun işlemci,ekran kartı,anakart veya güç kaynağında olabilir.
  10. S

RTX 3060Tİ 2K da mavi ekran sorunu

Bilgisayar saçmalamaya basladığında kendini güncellemeye çalışıyordur. Ara kısmına "cleanMgr" yazıp çalıştırın. Her tıkı işaretleyin. Ok deyin. Tekrar yapın. sistem yazan soldaki düğmeye basın, Her tıkı işaretleyin.ve ok deyin. Sonra Ara kısmına update yazın. Windows update çalıştırın. Bekleyin...
  11. S

Çözüldü✓ bilgisayarımı nasıl güçlendiririm

Hocam 250gb veya 500gb kingston 2,5 inç sata ssd alın. İmkanınız olursa ram i de 8gb yapın aynısından alarak ya da değiştirerek. O kadar. Başka bir şey yapamazsınız. Değmez. 1726207307 Tek başına rami değiştirmek etki etmez pek.
  12. S

MSİ X570 EDGE WİFİ VE AMD RYZEN7 5800X3D UYUM

Forumda sıklıkla onerilen Thermalright Kule tipi soğutma alın bence Assasin modeliydi galiba. Yeterli gelecektir. Gayet etli bir soğutucu.
  13. S

PC VALORANT OYNARKEN KAPANIYOR YARDIM EDER MİSİNİZ

HDMI kablosunda da temassizlikbozukluk olabilir. Farkli kablo deneyin
  14. S

Asus yazisinda takiliyor

Aldığınız HDD nedir, markasi modeli nedir?
  15. S

Valorant TPM 2.0 ve Secure Boot hataları nasıl çözülür?

Windows 10 da tpm2.0 istemiyor. sadece secure boot etkinleştirme istiyor. Eski bilgisayarlarda hem de üre boot hem de csm aktif edilmeli. Bende 4790k ve Asus z97 deluxe lu sistem var Windows 10 da valorant oynuyorum her gün. Secure boot yoksa csm den uefi seçilmeli her ayarda.
  16. S

Windows 11 Arama çubuğu sorunu

Mevcut oturumda belgeler, resimler ve indirilenleri yedekleyin Sonra, Yeni bir kullanıcı olusturun. Yönetici yapın. Sonra Ctrl+ alt + del yapıp oturumu kapat. Yeni kullanici ile oturumu açin. Eski kullanici hesabını silin dosyalarıyla beraber. 1725903669...
  17. S

Laptop çok ısınıyor nerede bakım yaptırabilirim

Aynen ve olmazsa Casper ve Monster servisleri de yardımcı olurlar o konuda.
  18. S

Ryzen 7 3700X ısınma ve oyunlarda takılma sorunu

İşlemciyi 3.9 GHZ ye sabitle, Turboyu devre dışı bırak. Olmazsa 3,8GHz ye sabitle, tam tersi pozitif sonuç alırsan sırayla 3,95GHz ve sonrasında 4.0GHz yi dene. Turbo devre dışı olacak her halikarda. 1725259834 İşlemci çarpanı sırasıyla 38, 39, 39,5, 40
  19. S

Çözüldü✓ Gamegarajdan baktığım bir sistem var herhangi bir sorun varmı veya güvenilirm

THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 SE ARGB kule tipi soğutucu iyi gider.
  20. S

hp victus fps düşmesi sorunu

Pilde oynarken FPS düşmesi normal.
Top Bottom