Arama sonuçları: *

1. Scaredy

Kernel 41 Hatası ve siyah ekran

Merhaba, for honor veya cs2 oynamaya çalıştığımda oyuna girerken veya oyun ortasında monitörüm simsiyah oluyor sinyal gitmiyor ve fanlar deli gibi dönüyor. Ramleri test ederek denedim, Powersupply ım önceden 600w rampage idi ve ondada yapıyordu (Mecburen kasayla gelmişti) ve onu corsair 550w ile...
  2. Scaredy

Çözüldü✓ Format ararken ekran gelmemesi

O zaman flash usbnizde bir sıkıntı olabilir başka bir bilgisayarınız varsa yeniden kurmanızı tavsiye ederim belki eksik kurulum yapmıştır.
  3. Scaredy

Bios güncellemesinden sonra hiç windowsu açtınız mı? Açmadıysanız biosunuz bozuk olabilir?
  4. Scaredy

Secure boot kapalı yapın isterseniz. Ayrieyeten windows 10 un kurulumu bozuk olabilir iso da sağlanmıyor windows 11 iso sunu rufus ile yazdırmanızı tavsiye ederim onun yerine. İlla windows 10 olacaksa internette iso yu orjinal sitesinden alma yolları var oradan alıp rufus ile yazın lütfen.
  5. Scaredy

Hangi ekran kartını almalısın

Hocam 580 kullanan biri olarak artık 6000 tayfası zamanı geldi.
  6. Scaredy

Rx 570 + Ryzen 5 2600 COD MW Sorunu.

SSD si var ama 240 gb kadar düşük bir alan ama yine de söylerim belki SSD yi boşaltıp SSD ye alır. Tavsiye için teşekkürler.
  7. Scaredy

Şu an için bilmiyorum HDD ye kurulu kendi oyunu we HDD si WD Blue 2 tb 7200 rpm 64 mb
  8. Scaredy

Başka bir SSD veya HDD ye mi kurmalı sizce? Çünkü oyunu en baştan yükledi sildi. (Aynı diske)
  9. Scaredy

Sistem Ryzen 5 2600 Rx 570 4gb 8 gb 2400 mhz ram Sistem arkadaşımın. Arkadaşım eskiden rahat 60 fps orta ayarlarda COD MW Warzone oynayabiliyorken şuan 2 saniye de 1 drop giriyor. Bu sorunun çözümü sizce nedir. Başınıza hiç geldi mi? (Ayrıca ayarları en düşüğe çekti ve güvenli modu da denedi.)
  10. Scaredy

monster ürün değişimi ihtimali var mıdır?

Anında iade garantisi yok mu bu bilgisayarlarda. "Oynayamadığınız oyun olursa anında iade garantisi" diye. Sorunlu ise iade almalılar.
  11. Scaredy

arkadaşlar bu sistem sizce iyi mi?

Önemli değil. Forumda konu açabilirsiniz belki yardımcı olurlar PUBG kaldırabilen APU sistem var mı diye.
  12. Scaredy

APU sistemlerde ekran kartı olmaz. Ekran kartı işlemciye entegredir. Bilgisayarı açtığınızda ekran kartsız kullanmanızı sağlar. https://www.itopya.com/amd-ryzen-5-3400g-37ghz-4mb-12nm-vega-11-gpu-islemci/ Mesela bu işlemci gibi. Bu işlemci hem işlemci hemde ekran kartı görevini görür. Hatta...
  13. Scaredy

O konuda pek bir fikrim yok benim genel bilgilerim 3500 - 4000 TL üzeri. altı olduğu zaman genelde ya APU alınır yada 2. el o yüzden bir şey diyemeyeceğim.
  14. Scaredy

O zaman bilemiyorum da hani bence 0 toplamak yerine 2. ele yönelmenizi tavsiye edebilirim onun yerine aslında. En azından 700 tl ye bir sistem alır üzerine güzel bir ekran kartı koyarsanız PUBG den daha fazlasını da kaldırabilir. 2000 tl ye ne gelebilir 0 toplarasnız apu dan başka daha...
  15. Scaredy

Oynamak istediğiniz oyun sadece PUBG mi?
  16. Scaredy

Dostum çok öneri yapmaya gelmedim ama tam bir karmaşa burası. Ram ilk başta çok pahalı. İşlemci fena değil fakat bütçen ne kadar? Bunların hepsi etken ve ekran kartı bence kötü?
  17. Scaredy

Donanim arşivi sistem 3 Oyun oynarken ekran siyah oluyor bütün fanlar son hızda çalışmaya başlıyor.

Aha bir yoldaş daha. Ben bunu geçen bir konuda anlatmıştım. Dead By Daylight adlı bir oyunda böyle bir sorunu yaşıyordum sadece ayarları yüksekten normale çektim düzeldi. Bende düzelten unsur bu oldu eğer düzelmesse çözünürlüğü düşürebilirsin.
  18. Scaredy

60 FPS istemiyorum 200 İstiyorum 300 İstiyorum

Dostum onun için VSync diye bir ayar var kapatırsan fps in çıkabileceği kadar çıkar.
  19. Scaredy

Gta v kaç saate iner

Dostum ben HDD'me yazıyordum gta 5 i senin ilk bilgisayarınla aynı hızı alıyordum (250 MB okuma yazma hızı vardı yanlış değil isem) . Ortalama olarak diske yazma hızı etkilidir fakat yinede internet hızı esastır. Eski bilgisayarında 20 saatte indiyse büyük ihtimal buda 20 saat civarı olur...
  20. Scaredy

böyle fformat atmak istiyhorum bir şey olurmu

dostum hemen formatlamadıysan söyleyeyim tamam usb ile yapmayın demeyin diyorsunuz ama en sağlıklısı o. Bir arkadaşımda bana aynısını söyledi formatlaması 1 günü geçmesine rağmen tamamlanmadı en son biosuna girip usb ile yaptık. 8 gb lık bir usb ile rahatça yapabilirsiniz.
Geri