Arama sonuçları: *

1. S

Hikayeli güzel oyun tavsiyesi varmı ?

Ben far cry 3 bence yinede daha iyidi ya baya arasahnesi vardı diğerlerine göre seçimler vardi
  2. S

Hocam fsrcry5 hikaye diye bişey yokki bu şeylerin adını unuttum ama düşmana ait oaln yerleri ele geçirerek bitirdim oyunu sadece başta bir hikâye vardi
  3. S

Far 3 ve primal haricî diğer oyunları pek güzel değil bence şanlı açık dünyada görev yapıyorsun hikayesi bile yok primalin bile adam akıllı yok ama yinede ayrı bi tadı var
  4. S

Kral ekmek alamayadami gitmedin 😂
  5. S

!!!! GTA 6 YENİ GÖRÜNTÜLER SIZDI !!!!

Oyun 2027 çıksa türk gençleri büyük ihtimalle 2037 de oynama fırsatını yakalar
  6. S

!!!! GTA 6 YENİ GÖRÜNTÜLER SIZDI !!!!

Bu oyun çıkarsa 2026 veya 2027 de çıkar anca
  7. S

Geforce experience oyun içi yer paylaşımı sorunu

Arkadaşlar geforce yer paylaşımı pc açıldığında direk açılmasını istiyorum sürekli mauen a.mam gerekiyor bazen unutuyorum oyun içinde açması sıkıntı oluyor yardımcı olurmusunuz.
  8. S

gta 5 sebepsiz yere donma fps drop

Oyunla alakalı bende çok çektim ayarların ne atsana bana
  9. S

Afterburner düzgün çalışmıyor

Evet hepsini sildim
  10. S

nasıl yani ben otoda olmasını istiyorum ekran kartının fanını ama bozuldu afterbuner direk %65 le başlıyor ve sürekli o şekil çalışıyor
  11. S

Arkadaşlar afterburner da fan hızını oto da kullanıyorum normalde böyle bir şey yoktu ama pc ilk açıldığında oto fan 65 le çalışıyor ta ki ben afterburnera girip reset atana kadar sonra normalleşiyor ama kardeşim bunu yapamaz buseferde zararli bunu nasıl düzeltebilirim
  12. S

Afterburner oto fan düzgün çalışmıyor

Arkadaşlar MSI afterburner kullanıyorum önce den normaldi ana şuan şöyle bir sıkıntım var sıcaklık değerleri iyi ama pc yi başlattığımda afterburner oto fan %65 le çalışıyor ben afterburnerı resetliyorum tekrar otoya alıyorum ozaman düzeliyor ama kardeşim oynarken bunu bilmediği için sürekli %65...
  13. S

masaüstümdekiler virüsmü ?

arkadaşlar kardeşim benden habersiz roblox indirmiş pc ye bunlar gelmiş virüsmü bunlar
  14. S

BF5 de msı afterburner çalışmıyor

arkadaşlar 1-2 gün önce msı afterburner BF5 de calışıyordu ancak şuan çalışmıyor nasıl çözebilirim bunu
  15. S

Masaüstü simgelerim siyah oldu help!

yaptım hocam yinede saolun sadece simgeleirn yanına ok geldi buseferde onlada uğraşmayacağım galiba
  16. S

Masaüstü simgelerim siyah oldu help!

Arkdaşlar bir güncelleme oldu en son sonra bu hale geldi ama ondan dolayımı bilmiyorum tam olarak 1712164909 help
  17. S

360 hz var 280e çekmeli miyim

Gerek yok hocam
  18. S

Bu Anakart bu sisteme yeterlimi

Herhangi bir yükseltme olamayack hocam 1711316788 Saoalun
  19. S

Bu Anakart bu sisteme yeterlimi

https://www.gaming.gen.tr/urun/359970/sunrise-4070-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-1-click-oc-2x-geforce-rtx-4070-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Sorum başlıkta arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
Top Bottom