Arama sonuçları: *

1. S

ÇİZGİ SORUNU - NASIL AÇIKLAYABİLİRİM BİLMİYORUM

Sorununu tam anlamadım ama Ins tuşu var klavyede ona basıp açıp kapatılan bir şey var dene istersen
  2. S

Çözüldü✓ Pcde drop olması demek sadece takılmaylamı anlaşılr

Hocam pc 1 aylık diye sorun yoktur anlamına gelmez. Benim sistemim, aldıktan 3 ay sonra sıkıntı verdi. Oyunlarda ani fps düşüşleri oluyordu. Çok dikkate almadım. Islemciyi test falan yaptım ama bir şey gözükmüyordu. (ya da ben anlamadım bilmiyorum). 3 Ayın sonunda pc aniden donup kitlenmeye...
  3. S

7800x3d Ve 4070super Kasma Hissi

Bende Asus rog monitör var elmb sync açınca daha akıcı oluyor ama elmb özelliği parlaklığı kıstığından dolayı sabah iyi oynanmıyor.
  4. S

İlk Açılışta Gelen Garip Siyah Ekran

Benim de siyah ekranda kalıyordu ve ne yaparsam yapayım açılmıyordu garantiye yolladim.
  5. S

Valorant oynarken siyah ekran

Doğru diyosun hocam yükleme ekranında alt+tab atınca donma olabiliyor.
  6. S

Yeni aldigim kasa donup kalıyor

Hocam onu nasıl yapacağız bilgin var mı ya da hiç uğraşmıyım vatana mı götüreyim
  7. S

Yeni aldigim kasa donup kalıyor

Vatandan 2 ay önce sistem aldım. Oyun açıkken bilgisayar donmuyor. Herhangi bir oyun açık değilken youtube da gezerken pc donuyor kalıyor pcyi yeniden başlatmam gerekiyor. Ancak şunu anlamadım oyun oynarken hicbir donma sorunu yaşamadım valorant blackops 6 forza oyunlarında denedim donma...
Top Bottom