Arama sonuçları: *

1. S

Sistemim idare eder lakin tam performans alamıyorum.

amacım çok çalışmasını sağlıyıp fps düşürmek değil çok fps almak daha akıcı oynamak. yani bu sistemler stabil bir şekilde oyunlarımı oynıyamıyorum
  2. S

cs 2 gibi bir oyunda işlemci ağırlıklı kullanmasına rağmen çok düşük veriyor performans alamıyorum
  3. S

🔹 İdeal Ekran Kartı (GPU) Kullanımı %60 - %99 arasında olmalıdır. %99-100 GPU kullanımı varsa, ekran kartı tam kapasite çalışıyordur (bu iyi bir şeydir). %50’nin altındaysa, işlemci darboğazı olabilir veya oyun içi ayarlar çok düşüktür. bu senin için küçük kardeşim rezillik
  4. S

Bilgisayarımdaki Özellikler idare eder olmasına rağmen hiçbir zaman tam performans alamıyorum. ekran kartım oyunlardayken %40 ve 45 civarlarından işlemcim ise %30 civarlarında çalışıyor. Öğrendiğim kadarıyla bu ekran kartı %100 olması ve işlemcininde %60 ile 70 arasında çalışması gerekiyormuş...
  5. S

Oyun sesleri sürekli gidiyor

PUBG, Scum gibi oyunları oynarken, oyun açıkken Spotify'dan falan ses gitmiyor, herhangi bir video açıksa onda da ses gitmiyor ama oyunda ses gidiyor. Oyun içinde ses sürekli gidip geliyor nedenini bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
  6. S

RTX 2080 SUPER ekran kartımdan performans almıyorum

bilgisayarım çok iyi olmasına rağmen dehşet FPS düşüşlerine şahit oluyorum. CS:GO'da çok uçuk iyi değerler almam gerekirken böyle bir PC de neden bu sıkıntıyı yaşadım bilmiyorum. Ben RAM'im yetersiz diye düşünüyorum ama sizlere sormak istedim. PC özellikleri. Anakart: ASUS TUF Gaming X570-PLUS...
Top Bottom