Arama sonuçları: *

1. Serhat ''FurBauZz''

ACİL YARDIM PC KENDİ KENDİNE KAPANIYOR!!!

Ne sıklıkla yapıyor? bilgisayar ısındığında mı yoksa açtıktan 5dk sonra gibi mi kapanıyor ?
  2. Serhat ''FurBauZz''

Çözüldü✓ Nvidia GTX 1660 Super Ekran Karti Driver Kurma Sorunu

Hocam sen uğraştığın için söylemek istedim 30dklık nvidia müşteri hizmetleri ile yazıştık çok yol denedik bir şekilde anlattım derdimi anlaşabildik sorunun windows kaynaklı olduğunu söyledi
  3. Serhat ''FurBauZz''

Sistemi normalde herr 6 ay'da bir sürekli full detaylı temizlik yapardım. 1 yıldır elleyemiyorum boş vaktim olmadığı için 12. sınıf öğrencisiyim.
  4. Serhat ''FurBauZz''

Deniyorum hocam ben seç diyince dosya bulunmadı diyor, kendin ara bul diyince hata veriyor kurulamadı diye. 1701527922 Aygıt Yöneticisinde cihazı devre dışı bırak desem bir sorun olur mu hocam?
  5. Serhat ''FurBauZz''

Nereden bahsediyorsunuz hocam sürücüyü yükleyebileceğimi düşündüğüm heryere girip sürücü yüklemye çalıştım, siz nereyi söylüyorsunuz?
  6. Serhat ''FurBauZz''

Sistemi 2020'de sıfır olarak gamegarajdan aldım bugüne kadar hiçbir sorun yoktu normalde de sorun yoktu driver kurmaya çalışırken sorun yaşadım sadece. 1701527388
  7. Serhat ''FurBauZz''

Yazdığım yazıda eski sürüm dahi kuramadığımı belirttim hocam. 1701526950 DDU ile kaldırdım eski sürücüleri, aygıt yöneticisinde yanında ünlem var.
  8. Serhat ''FurBauZz''

1660 super ekran kartına eylül'den itibaren olan hiçbir driverı kuramıyorum. Geforce experience kullanıp sürekli ordan güncelliyordum. Bilgisayarda da driver işini aksattım uzun bir süre. Geçtiğimiz haftalarda experience'a girip baktım driver gelmiş, dedim kurayım başarısız hatası alıyorum. Şuan...
  9. Serhat ''FurBauZz''

Kasa Camından Kalem İzi Nasıl Çıkar?

Pasta ile çıkartabilirsin hocam elinde mevcut ise.
  10. Serhat ''FurBauZz''

Bios güncellemesinde hata yaptım bilgisayarı açamıyorum

Hocam boot cihazı seçmeniz gerekiyor.
  11. Serhat ''FurBauZz''

Windows Kurma ve Anakart Değişikliği

Herkese teşekkür ederim yardımınız için.
  12. Serhat ''FurBauZz''

Yani ben şuan kullandığım Biostar anakartın içinde zaten gömülü bir key var. Yeni alacağım sisteme takıp windows kurduğumda otomatik olarak key girilecek. Ancak v2 yi şuan kullandığım sisteme takınca yeni bir key almam gerekecek doğru anladım dimi?
  13. Serhat ''FurBauZz''

Yeni bir key mi almam gerekecek?
  14. Serhat ''FurBauZz''

Yok illa yeni kurma gibi bir şeyim yok. Anladım. Yeni sorum şu şekilde. SSD deki windows yeni anakart takılınca bir problem yaşatmadan çalışır mı?
  15. Serhat ''FurBauZz''

Öncelikle konuyu doğru yere açıp açmadığım hakkında bir fikrim yok. Bir kaç soru ve sorunlarım var bunları sormak istiyorum. Benim hali hazırda kullandıgım bilgisayarımda Windows 10 yüklü. OEM key satın alıp ürün anahtarı girmiştim ve şuan normal bir şekilde kullanıyorum. Yeni bir sistem...
  16. Serhat ''FurBauZz''

Pc Yeni topladım açamıyorum beyler

Ramler dedim ama 4x2 mi yoksa 8x1 mi?
  17. Serhat ''FurBauZz''

Pc Yeni topladım açamıyorum beyler

Ramler'in yerlerini değiştirip tekrar takın. Birini çıkartıp tekrar takın. Soket değiştirip tekrar takın bunları iki ram içinde tekrarlayın.
  18. Serhat ''FurBauZz''

YENİ ALINAN SİSTEM İLK AÇILIŞTA ORTALAMA KAÇ DK DA AÇILIR?

Ben alıp ilk windowsu kurduktan sonra 13sn de açıldı Patriot Burst 480GB SSD ile. (Sıfır SSD)
Top Bottom