Arama sonuçları: *

1. S

İtopyadan Kasa almayın !

aynen mouse harket ettırınce kasıyor asırı oyun
  2. S

İtopyadan Kasa almayın !

çoğu bılgısız arkadaşlar 1080p de fps drop yıyorsun dıyor ama vıdeo testlerıne bakıuyorum yada arkadaşlarımda olan 2080 süper 1080p de oynayanlara bu kadar fps drop yemıyor 200 fps den 80 fps ani düşme nedir ya bi anda fps dusunce oyun manyak gıbı kasıyor
  3. S

İtopyadan Kasa almayın !

25 yaşındasın ve ağla ağla dıye tutturuyorsun yazık cidden sana ve ailene 25 yaşındasın ama beynin hala 10 yasındakı cocuk gibi. ben foruma 12 agustos ta hesap kurdum 1 bucuk sene öncedır takılıyordum hep forumda 1598456477 warzone ındırırım bugun
  4. S

İtopyadan Kasa almayın !

valorantta arada sırada oyun takılıyor gibi valla artık ugraşmayıp pc köşeye koyucam bu durumdan ıyıce sıkılmaya başladım
  5. S

İtopyadan Kasa almayın !

çocuk su konudan uza artık paşa paşa kullan taş gıbı bılgısıyarın var fps sayacını da kapatık oyununa bak dıyorsun ama kasmadan oynayamıyorum guzel kardesım forumun kıtlesi düşmüş baya eskıden daha iyidi
  6. S

İtopyadan Kasa almayın !

mesela 180 200 fps alıyorum 1080p ultra ayarlarda fortnıte da ama fps drop yıyorum 70 80 100 fps kadar dusuyor fareyı hareket ettırınce kasıyor 1080p 2k 4k alakası yok bu durumun @Mehmet Yılmaz rica etsem bakarmısınız konuya kımse çözemiyor sorunu !!! 1598455930 tabikide kanka ssd kurdum
  7. S

İtopyadan Kasa almayın !

bencede sistemde sıkıntı var gibi
  8. S

İtopyadan Kasa almayın !

terbiyesız velete bak hele sen ben ılk basta kımseyı assagılamadım sen agla agla dedın beyin özürlüsüne bak hele :D
  9. S

İtopyadan Kasa almayın !

neyse kanka anlatmaya değmez. 1598454851 @malleo noldu :D ağla ağla dıye yazarsan cezayı yersın :D
  10. S

İtopyadan Kasa almayın !

valorantta da yasıyorum fortnıte da da valorantta o kadar farketmıyorum ama fortnıte cıddı kasma var
  11. S

İtopyadan Kasa almayın !

dedıgın gıbı yapmayı dusunuyorum bi duzgun oyun oynamak ıcın ne ugrastım be 15000k para az degıl kı adam 1050 ti var sorunsuz kullanıyor ben 15000k alıyorum sorun yasıyorum hep 1598451217 ama adamlar rtx 2080 süper ryzen 5 3600X le kullanıyor 2k da ?
  12. S

İtopyadan Kasa almayın !

mükemmel bilgin için teşşekkür ederim sımdı cıkabılırsın.
  13. S

İtopyadan Kasa almayın !

kanka işte ben aradım pazartesi dedi iade yapmıyoruz vs dedı sıstemı bıze yollayın bakalım yazılımsal sorun vs parçada sorun varsa yenısını takarız dıye ama bı cakallık yapar dıye kargoya vermeye korkuyorum sıstemı ): 1598450865 sıstemı gönderdım derse bunda hıc sorun yok diye gerı gonderıcek...
  14. S

İtopyadan Kasa almayın !

anladık da tamam !!!!!!!!!!
  15. S

İtopyadan Kasa almayın !

yeni bi monitör alsam 2k 3500 3000 tl verıcem sımdı duzelmesse yıne sorun kalıcam ortada para kolay kazanılmıyor kı
  16. S

İtopyadan Kasa almayın !

cok ıyı anlattın valla :D ıtopyanın sucu yok derken sımdı bak 1080p monıtor var onu özel ayarlardan 2k ya aldım https://cdn.discordapp.com/attachments/746018515923763251/746497191220215988/unknown.png daha kotu oldu gpu kullanımı 60 70 55 lerde cogunlukla 2k aldım 70 fps ?
  17. S

İtopyadan Kasa almayın !

eğer 2k da darboğaz yapsa zaten sıstemı satıcam komple 4k alsam fps baya dusuk olur ben zaten rekabetcı oyunlar oynuyorum yayın da acıcaktım bok yoluna gittim :D
  18. S

İtopyadan Kasa almayın !

en güzel yorum. aynen öyle yapıcam
  19. S

İtopyadan Kasa almayın !

3700X 2080 süperle darboğaz o kadar olcagını ben sanmıyorum 1080p de vıdeo testıne baktım 100 tane vıdeoya baktım hıc bırı 80 fps almıyor ki
  20. S

İtopyadan Kasa almayın !

kafayı yıyıcem 1 kişi cıkıpta dogru duzgun bısey demıyor dıgeri dıyor ağla ağla diğeri diyor 2k monıtor olmazsa 4k al dıgerı dıyor sıstem darboğaz olmuyor dıger dıyor 60 fps 144 fps kılıtle dıger dıyor sıstemı sat beynım yandı benım ama 1 kısı dogru cevap verse konuyu kapatcam
Top Bottom