Arama sonuçları: *

1. Shuncy

pc oyun oynarken kendi kendine kapanıyor

Tahminimce bilgisayarız oyuna girdiğinizde psu yetmiyor olabilir . Tabi ki de daha farklı sebepleri de olabilir benimki sadece bir tanesi
  2. Shuncy

Çözüldü✓ EA Play Uygulaması açılmıyor Yardım

hocam dediklerinizi yaptım oldu valla yemin ederim anlınızdan kocaman öpüyorum
  3. Shuncy

reis video güzel anlatmışsın teşşekür ederimde bu flash taklı şekilde pc açıcam ama bu bilgisyarda zaten windos kurulu windos kurulu olan pc nasıl tekrar windos kurcam
  4. Shuncy

epic games yada steamda hiçbir problem olmuyor
  5. Shuncy

1704739365 hiç sanmıyorum anakart ban yiyecek bir şey yapmadım
  6. Shuncy

ea play uyglaması hiçbir türlü açılmıyor denediğim tüm yöntemler şöyle bunun çözmünü bilen varsa lütfen yazsın FORMAT ATTIM VİSUAİL İNDİRDİM YÖNETİCİ OLARAK BAŞLATTIM SİLDİM TEKRAR YÜKLEDİM PC RESET ATTIM ne yaparsam yapayım düzelmiypr 1704738664 her dafasında bu hatayı alıyorum
  7. Shuncy

klavye tuşları ne ile temizlenir ?

şahsi fikrim şu yönde sadece su ve bir fırça yardımıyla güzelce temizle sonra havlu kurut ve biraz bekle içindeki tüm su kurusun ve geri takmaya başla
  8. Shuncy

Reaksiyon puanım ne kadar ? ...

Önemli değil
  9. Shuncy

Reaksiyon puanım ne kadar ? ...

Eyerki yorum çok yazıyorsan attıgın yorumda kendi profil kısmının altında yazar
  10. Shuncy

saate bir mavi ekran hatası

Yüksek ihtimal ısınma sorunu var yada psu yetersiz geliyordur
  11. Shuncy

diski bıcımlendırme

silinir
  12. Shuncy

Technopat sitesinde gördüm doğrumu bunlar??

kuralları okumadan iş kalkmış. Dikkat zorunluluğu yok deniyor bu yüzden böyle bir olay dönmüş diye tahmin ediyorum
Top Bottom