Arama sonuçları: *

1. SilahsızKuvvet☪

Çözüldü✓ FX 8350 R7 240 Oyun performansı nasıldır?

Ne kadar bütçeniz varsa ona göre 2. el sistem dizmenize yardımcı olsaymış arkadaşlar. Belki daha iyisi toplanır hocam.
  2. SilahsızKuvvet☪

Sistemim resident evil Village kaldırır mı

Kaldırır ama yüksek ayarda 60fps alabilir misin bilmiyorum. Muhtemelen Orta ayarlar iyi gider o sisteme.
  3. SilahsızKuvvet☪

FPS İle Orantılı Artan Cızırtı Sesi

Coil Whine olabilir mi acaba ?
  4. SilahsızKuvvet☪

ücretsiz excel indirme

Libre Office kullanabilirsiniz.
  5. SilahsızKuvvet☪

Herhangi bir tarayıcıda videolarda pc donuyor

Driverla alakalı diye düşünüyorum ekran kartınızda bir sorun yoksa böyle yapmaması gerek sonuçta 1659202385 Sizin dediğiniz gibi eğer bu güncellemeden sonra bozulduysa bir sıkıntı var demektir. Silip yükleyebiliyorsanız Driver'ı tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz.
  6. SilahsızKuvvet☪

Ondan önce olmuyorsa onunla alakalıdır mantıken.
  7. SilahsızKuvvet☪

Emin değilim bende AMD kullanıyorum ama böyle bir şeyle karşılaşmadım AMD Driver olaylarından anlayan arkadaşlar yardımcı olsunlar.
  8. SilahsızKuvvet☪

PC Özellikleri nedir ?
  9. SilahsızKuvvet☪

2. El PC Toplayacam İyimi

Fazla kazık daha iyi bir şey bulunabilir Game Tech kasa canlı bomba gibi Everest dandik monitör var diye tercih etmeyin bence
  10. SilahsızKuvvet☪

Masaüstü ve Laptop Arasındaki En Temel Fark?

Kasa her zaman daha kaslıdır hocam. Laptop taşınacağı için daha minimal olacağından performansı da düşüyor tabi ki.
  11. SilahsızKuvvet☪

i5 3470 gt730 oynanacak oyunlar

Attığım sistemi alacak kadar bütçenizi arttıramazsınız peki ? A320 almanızda sakınca yok ama b450 daha iyi tabii ki ama yinede SSD daha mantıklı. Hangi ssd yi seçtiniz bilmiyorum ama kalitesiz pahalı bir ssd yerine düzgün bir şey önerebilirim. Sadece bir kaç oyun için bilgisayar toplanmaz direkt...
  12. SilahsızKuvvet☪

i5 3470 gt730 oynanacak oyunlar

Hocam saçma sapan sitelerden almayın sistemleri turbox gibi markalardan. Apu istemiyorum demişsiniz işin garip tarafı apunun gösterdiği performans sizin sisteminizden daha iyi olması ve ileri dönük apu işlemcilerin işe yaraması. 1658560624 Oyun testlerine internetten bakın Apu alırsanız 16GB...
  13. SilahsızKuvvet☪

Çözüldü✓ GT2 efso ekran kartım dönmüyor hiç

Tamam kanka anladık artık GT2 sistem aldın 50 defa konu açmanın bir manası yok ekran kartı fanları otomatiktir kendini soğutması gerektiği zaman fanlar aktif olucaktır zaten.
  14. SilahsızKuvvet☪

9 BIN TL'ye ALDIGIM HAZIR SISTEM

İyi olmuş daha iyi sistemler bulabilirsiniz.
  15. SilahsızKuvvet☪

9 BIN TL'ye ALDIGIM HAZIR SISTEM

Kazık g.o.
  16. SilahsızKuvvet☪

Freesync ve g-sync Hangi Monitör Alınmalı?

Birbirine adapte oluyorlar genelde sorun olmaz freesync monitörde nvidia ekran kartı kullanıyorum diye monitörü değiştirmeye gerek yok yani :D
  17. SilahsızKuvvet☪

Bu dualshock4 orijinal mi?

Kozmetik olarak temizse alınabilir. Orjinal gibi gözüküyor zaten bir malın bir ağırlığı olur zaten kalitelidir diğerlerinden.
  18. SilahsızKuvvet☪

Bu dualshock4 orijinal mi?

Fotoğraftan gördüğüm kadarıyla orjinal gibi duruyor hocam.
  19. SilahsızKuvvet☪

Ekranda hızlı karıncalanmalar (YARDIM!)

Her hangi bir oyunda olabiliyor bazı oyunlarda olmuyor mesela GTA 5'de alt tab atınca olabiliyor Sleeping Dogs indirdim her 4-5 saniyeye 1-2 defa alt taraflarda beyaz karıncalanmalar çıkıyor
Geri