Arama sonuçları: *

1. S

Arkadaşlar rgb kumandam çalışmıyor.

Arkadaşlar kumanda çalışıyor rgb controlleri kontrol ettim dün bi tane kabloyu takmadığımı görmüştüm üstünde fan yazılı ve controllerde buna uygun 2 dişli giriş var acaba orayamı aittir kasanın üst kısmından geliyor bu kablo yani pc reset kablosunun aynısı bir kablo
  2. S

Bu kabloyu nereye takıcam

arkadaşlar bir türlü bulamadım hiç çıkardıgımı hatırlamıyorum
  3. S

Valorant girince pc kendini kapatıyor

Arkadaşlar bilgisayar siyah ekran oluyor ve açılmıyor reset atmam gerekiyor başka oyunlarda olmuyor sadece valorantta sorun nedir nasıl çözerim ?
  4. S

Valorant Siyah Ekran

@aragonattt senin adına sevindim bizede güzel bi deneyim sağladın iyi günler iyi forumlar.
  5. S

Valorant Siyah Ekran

Allah Allah gerçekten garip bir sorunmuş daha deneyimli arkadaşlar sana yardımcı olsa güzel olur.
  6. S

Valorant Siyah Ekran

@aragonattt 20.9.1 sürümünde varsa ve bu sürümdede devam ediyorsa driverla alakası olmayabilir diğer oyunlarda aynı sıkıntıyı yaşıyormusunuz ?
  7. S

Valorant Siyah Ekran

hocam o driverı önermiyorum 20.9.1 yüklesen düzelebilir belki ama 20.10.1 i silmen gerekir onun için biraz daha deneyimli arkadaşlar yazarsa güzel olur
  8. S

Valorant Siyah Ekran

20.9.1 surumu degilmi ?
  9. S

Valorant Siyah Ekran

@aragonattt ekran kartının sürücüsü wqhl sertifikalı degilse o yüzden olabilir. bu wqhl ne diyeceksin wqhl onaylanmış yani sorunların çözülmüş düzgün çalışan sürücüdür amd deneme sürümü olarak sürücü çıkarıyor bunu indiren kullanıcı bazen siyah ekran bazen ise windows ekranın gelmemesi gibi...
  10. S

Valorant Siyah Ekran

ekran kartının sürücüsü WQHL sertifikalımı acaba ?
  11. S

Valorant Siyah Ekran

ekran kartın ney acaba ?
Top Bottom