Arama sonuçları: *

1. S

BİLGİSAYAR YANDI ÇAT DİYE SES GELDİ

Elektrik alt yapısına bir şey olması için şalterin atmaması gerekirdi , şalterin görevi zaten alt yapıyı korumak yangın çıkmasını önlemek.
  2. S

Bu kasaya bu soğutucu sığarmı arkadaşlar

İndirim diye 50 lira 100 lira yapıyorlar enteresan 1730923228 Malesef kasam mevcut soğutucu yu değişicem 360 lık lardada en çok bu model tercih ediliyor performansıda iyi görünüyor teşekkürler bilgi için.
  3. S

Eyvallah dostum amazondan alıyorum genelde ürünlerimi duruma göre bakayım teşekkürler ilginiz için .
  4. S

Kasam mevcut soğutucuyu alacağım
  5. S

Eyvallah arkadaşlar üst olmaz ise ön tarafa takabilirim ozaman sipariş geçeceğim artık düşmüyor fiyatı bir aydır bekliyorum.
  6. S

En randımanlı çalışma ön tarafmı yoksa üst tarafmı
  7. S

Üste takmayı düşünüyordum ama karta değme gibi sorunsalı var sanırım
  8. S

Zokoyu bulamamıştım mağaza yakında diye gidip bu kasayı adım zamanında
  9. S

7800x3d hocam 1730922273 Kasa mevcut 1730922336 Kasa mevcut hocam
  10. S

Kasam bu arkadaşlar https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-4-argb-fan-manyetik-temperli-camli-mid-t-gaming-kasa.html Bu soğutucuyu almak istiyorum ama tereddütlerim var üst tarafa sığarmı diye. Arctic Liquid Freezer III - 360 A-RGB Intel/AMD Uyumlu, 360mm Radyatörlü, https://amzn.eu/d/doCKcwl
  11. S

Çözüldü✓ Yardım lütfen Format atmak ile alakalı

Eyvallah dediğin gibi yapayım herşeyi tekrar tekrar yüklemekten kurtulmak istiyorum.
  12. S

Peki kardeşim ben 1 t lik yeni ssd alsam sistemi ona kursam oyunlar ve uyhulamalar için 2 t ssd yi kullansam , sonrasında tekrar format attığımda sadece sistemin olduğu 1 t lik ssd ye format attığımda temiz format olurmu ?
  13. S

Arkadaşlar Şuan halihazırda 2 t m2 ssd mevcut. Ben pc ye her format atmak istediğimde oyynları ve uygulamaları tekrar yüklemek artık canımı sıkıyor. Konuya tam hakim olmadığım için sizden yardım rica ediyorum bu konuda ne yapmalıyım ? 1730313405 Yokmu yardım edebilecek kimse
  14. S

Valorant ve Diğer Oyunlarda Yıllardır Gecikme Sorunu

Peki sonuç ne nasıl dı ?
  15. S

Pekala ozaman bi internet kafeye gidip orada deneyimlesen?
  16. S

Oyun oynarken koltuk ayarı çok çok önemli masaya kolunu koyduğunda le şeklinde dümdüz olmalı bununla alakalı yt de video vardı sanırım ayrıca ışıkla alakalı gözleriniz yorulma yaşıyor olabilir mavi ışık filtresini gece gündüz kullanabilirsin. Kullandığın interneti evde tv ve mobil olarak...
  17. S

Çözüldü✓ Amd ekran kartı sürücü sorunu

Tamam hocam dediğiniz kontrol edeceğim teşekkürler.
  18. S

Hıcam henüz eve geçmedim sonuçlanınca yazarım . 1729785427 Driver kurulduktan sonramı bu işlem yapılıyor ? 1729785443 Asus hocam
  19. S

Tekrar deneyeceğim inş olur hocam
  20. S

Evet son sürüm beta galiba 1729767282 Onu yaptım hocam sonuç olmadı malesef.
Top Bottom