Arama sonuçları: *

1. SneeX

Steam düşük indirme hızı

Evet düzeldi. Teşekkürler yardımınz için.
  2. SneeX

Steam düşük indirme hızı

@LogiMess Rahatsız ettim kusura bakmayın. Kurdum sonra pcyi yeniden başlattım ancak sorun hala devam ediyor.
  3. SneeX

Steam düşük indirme hızı

Tamamdır teşekkürler
  4. SneeX

Steam düşük indirme hızı

TurkNet kullanıyorum. Speedtest ile baktığımda download değerim normal upload değerim ise normalden 2 kat yüksek bir değer. Fakat Steamde böyle bir manzara ile karşı karşıyayım. Modemi resetledim ama düzelmedi.
  5. SneeX

Film izlerken rastgele gelen google arama çubuğu

Arkadaşım film izlerken hiçbir şeye dokunmamasına rağmen fotoğrafta attığım gibi bir arama çubuğu gelmiş. Nasıl kapanır?
  6. SneeX

Çözüldü✓ 3 bin TL ye oyuncu pc toplayabilir miyim

Destekler. rx460 için şöyle bir test videosu buldum.
  7. SneeX

Önce işlemciyi değiştirelim. xeon e5450 alınabilir. Ekran kartı olarakta rx460 tercih edilebilir ama PSU değişmesi lazım en azından 300w bir psu alınmalı. Ramleri de 4x2 1600MHz yapabiliriz. Bazı bulduğum ilanlar. İşlemci Ekran Kartı PSU Ram
  8. SneeX

Anakartınız nedir?
  9. SneeX

Çözüldü✓ r5 3600 rtx4060 drop

Isılar ne durumda
  10. SneeX

Yeni Pc aldım diğer bilgisayarımdaki dosyaları nasıl atarım?

O laptop fiyatıne göre çok kötü. Onun yerine bunu almak daha mantıklı olur. Dosyaları geçirme konusunda ise fotoğraflardan falan bahsediyorsanız harici bir harddisk varsa ya da flash bellek dosyaları ona atarak yapabilirsiniz. Çok hızlı istiyorsanız harici ssdler var ama fiyatları tuzlu...
  11. SneeX

Oyun oynarken PCnin aniden kasması

Yok normalde bu kadar hızlı düşmüyor. Dedim zaten ben çok sık render alıyordum. Ondan dolayı daha hızlı düştü sağlık. Daha önce konu açmışıtım o zaman da 1 yıl gibi sürede %68 olmuştu. 1701260139 Bütçemi bir toparlayayım bakalım hocam şuan elimde alacak para yok. Ona göre bu seçenekleri...
  12. SneeX

1 yıl 8 ay falan. Ama bir ara çok edit yapıyordum. Çok render yaptığımdan dolayı daha hızlı düştü sağlığı.
  13. SneeX

250tl fark var. Dediğim gibi çıkmaya çalışırım. Teşekkürler yardımın ve tavsiyen için. Bir de ben bunu 300-400'e falan satabilir miyim?
  14. SneeX

Bu kadar çıkamayabilirim. Çıkmaya çalışırım ama çıkamazsam Kingston mu alayım?
  15. SneeX

Benimki iyi dayanmış o zaman :D Bu ikisinden hangisini alayım MLD'nin hızları daha fazla ama zaten o hızları istesem de alamam pcie 3.0 anakartım. Ama yakın zamanda yenileyeceğim sistemi 5600 + b550 düşünüyorum. Kingston da pcie 4.0 ama hızları daha düşük. Ayrıca Kingston daha fazla güven...
  16. SneeX

MLD ssd alınır mı peki? Kroniği var mı? https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-mld-m500-mld22m500p21-1000-pci-express-4-0-1-tb-m-2-fiyati,232079357.html
  17. SneeX

:( Ondan mı kaynaklıdır diyorsun.
  18. SneeX

Başıma ilk olarak yaklaşık 2 hafta önce Fortnite oynarken geldi. Oyun aniden kasmaya başladı ve 1fps bile değildi. 2-3 saniyede bir anca hareket edebiliyordum. Oyuna baktığımda oyun FPS'i normaldi. Alt Tab atayım dedim ama pc de oyun gibi aşırı yavaştı o zaman sorunun pcde olduğunu anladım ben...
  19. SneeX

4000 TL ye bu monitör alınır mı?

İnternette TN yazıyor. Zaten çerçeve kalınlığından da TN olduğu anlaşılıyor.
Top Bottom