Arama sonuçları: *

1. StarWars

BIOS RAM PROFILI SONRASI AÇILMIYOR

Anakartın eski bir çipset, 3600mhz e kadar desteği fabrikasyon OC ile yapılmış. Eski bir çipset olduğu için asla OC olduğu tavan mhz de çalıştıramazsın. XMP ayarlarından el ile 3400 mhz de çalıştır sorun düzelecek
  2. StarWars

Bu sistem Bu işler için yeterlimi

Bütçe varsa 5600 e geçilebilir
  3. StarWars

Gen3 bir anakart ama 4 tane ram slotu var 32 gb rame kadar yolu var, çipi güzel bir ram alırsanız OC ile performansa performans katılabilir
  4. StarWars

1080p 60fps render için yeterli olur diye düşünüyorum süre bir tık uzayabilir.
  5. StarWars

rx 6600 ve ryzen 5 5600 darboğaz durumu?

Hayır yapmaz. 3070 e kadar yolu var o işlemcinin
  6. StarWars

Windows 10 Kurulum Başa sarıyor

ilk kurulum sırasında flashı çıkart
  7. StarWars

Ram Frekans Hızı Düşük

Mantıken çift slotta olması gerek, bende 8x2 3200mhz cl16 ram var 1600 1600 olarak gösteriyor, arkadaşımda xpg d30 tek 8gb var cpu-z de düm düz 3200mhz gösteriyor
  8. StarWars

Ram Frekans Hızı Düşük

Hocam biliyorum onu, ama tek slot ramde direk 3000 gösterir dediğiniz şey dual chanel da olan bir şey diye hatırlıyorum <3
  9. StarWars

Ram Frekans Hızı Düşük

8gb ise 3000 mhz olması gerek neden 1500mhz anlamadım görev yöneticisine bakar mısın?
  10. StarWars

Çözüldü✓ Amd stok fanı kırıldı geri takamıyorum

şakasına dedim şimdi ciddileşelim, takamazsın muhtemelen. Bir soğutucu almanı öneririm.
  11. StarWars

Çözüldü✓ Amd stok fanı kırıldı geri takamıyorum

kanka o fanın altında işlemci olabilir dikkat et .d
  12. StarWars

Bilgisayarı ıslak bez ile temizledim ve görüntü gelmiyor

Geçmiş olsun. Nemli olması nedeni ile bozuldu muhtemelen.
  13. StarWars

Rx6600 i3-11000f darboğaz olur mu

Yapıyor ama oyuna göre değişiyor. Optimizasyonu iyi olan bir oyunda yapmazken, orta şeker bir optimizasyonda %4-5 kötü optimizasyonda %12 lere kadar çıkabiliyor darboğaz durumu. Ama fiyat ucuzsa alınır.
  14. StarWars

ssd son zamanlarda yavaşladı

Merhaba, gezginlerden hdd health uygulamasını indir ve sağlık durumuna bak bana bildir.
  15. StarWars

Ryzen 9 5900X RX 6500 XT'le Uyumlu Mu

büyük adamsın abi seviyom seni :D
  16. StarWars

bende öyle biliyorum ekran kartı işlemci gücüne yetmemesi gibi bir olay olmaması gerek?
  17. StarWars

pp ye gül gül öldüm sen çok yaşa :D
  18. StarWars

ekran kartı darboğazı diye bir şey var mı? Varsa söyleyin cidden bilmiyorum yanlış anlamayın @DerratiX
  19. StarWars

Çözüldü✓ Ryzen 5 5500/RX 6600 XT

Hayır.
  20. StarWars

pc toplarken darboğaza dikkat edilmeli mi ?

Bu sefer de devreye performans giriyor hocam. Soğutursun ömrünü uzatırsın ama oyun %10 darboğazdan sonra donmaya başlayacaktır. Kim sürekli donan bir oyunu oynamak ister ki.
Top Bottom