Arama sonuçları: *

1. StiShadY

Oyun Oynarken Ekranın Anlık Gidip Gelmesi

Sadece oyun oynarken oluyor.
  2. StiShadY

F1 2020 Ekran Donuyor

Öncelikle merhaba, F1 2020 oyununda son sürat yarışırken oyunum bir saniyeliğine donuyor ve siyah ekran oluyor. Sonra görüntü kendi kendine geri geliyor ve devam ediyorum ancak bu sırada rakiplerime 2 saniye gibi önemli bir süre kaybetmiş oluyorum. Bu durum çok canımı sıktı.
  3. StiShadY

Çözüldü✓ Monitörüme Görüntü Gelmiyor

Evet Sonunda Sorunu Çözdüm! İşlemciyi ve işlemci fanını çıkarıp taktım ve oldu.
  4. StiShadY

Kabloları çıkardım güç tuşu kapalı iken mi yapayım bas çek? 1623942842 Bir sürü yuvarlak l şeklinde gri şeyler var hangisi pil? 1623942911 Her şey çalışıyor görünüyor ancak monitör böyle simsiyah. 1623943115 Bios pilini buldum deniyorum. 1623944097 Ne yazık ki hala görüntü yok. Monitör hiçbir...
  5. StiShadY

Parçaları düzgün taktığıma eminim, kabloyu da ekran kartına taktım. Kasadaki bütün fanlar da dönüyor.
  6. StiShadY

Öncelikle merhaba, bugün bilgisayarımı temizlemek, içindeki tozları almak, termal macun yenilemek vs. donanımlarını söktüm. En son bütün parçaları taktım kasayı açtım ve görüntü yok. Ne yapmalıyım?
  7. StiShadY

Oyun Oynarken Ekranın Anlık Gidip Gelmesi

Oyun oynarken ekranım 2-3 saniyeliğine simsiyah oluyor sonra tam ekran modundan çıkıp pencereliye geçiyor. Bu durum competetive oyunlarda işimi çok zorlaştırıyor.
  8. StiShadY

Ekran kartı işlemci sıcaklığı nerden öğrenirim?

MSI AFTERBURNER
  9. StiShadY

Çözüldü✓ MASAÜSTÜ PC TEMİZLİĞİ

Termal macun satın aldım sağolsun yine öneriyi buradan almıştım. Şu an kargodan gelmesini bekliyorum.
  10. StiShadY

Çözüldü✓ MASAÜSTÜ PC TEMİZLİĞİ

PC temizliği yapacağım fanlar ve kasanın içi çok tozlandı. Temizlerken nelere dikkat etmeliyim ve ne malzemeler kullanmalıyım?
Top Bottom