Arama sonuçları: *

1. Storagon

PC Toplama Konusunda Öneri

Tekrar yazmadım aslında :) Bütçe belirtmeyi unutmuşum 4000 civarı. Kendi sistemimi güncellemeyeceğim. Hobi amaçlı yeni bir sistem toplayacağım.
  2. Storagon

PC Toplama Konusunda Öneri

Merhaba Hobi amaçlı olarak bilgisayar toplayıp satmak istiyorum. İlk defa bilgisayar toplayacağım için ve uygun fiyatlı olmasını istediğim için 2. el parçalar kullanacağım. DDR 4 bir sistem tercih edeceğim fakat hangi anakartı kullanmam daha iyi olur bilmiyorum. İşlemci olarak da AMD mi ...
  3. Storagon

Hobi Amaçlı PC Toplama

Anakart desteği bu şekilde. 1737221777 DDR4 destekleyen bir anakart daha yüskek fiyatta olacaktır. Sizin anakart öneriniz nedir ?
  4. Storagon

Hobi Amaçlı PC Toplama

1333 Mhz DDR3 desteği mevcut. İlk deneyimim olacağı için çok para harcamak istemiyorum.
  5. Storagon

Hobi Amaçlı PC Toplama

Evet. Can sıkıntısı :) 1737221346 Başka işlemci daha iyi olur derseniz anakarta başka İşlemci de takabilirim.
  6. Storagon

Hobi Amaçlı PC Toplama

Oyun için değil zaten hobi amaçlı. Şu anda imzamda yazan sistem var zaten.
  7. Storagon

Hobi Amaçlı PC Toplama

Merhaba Hobi amaçlı PC toplamak istiyorum Daha önce hiç PC toplamadığım için uygun fiyatlı 2. el parçalar kullanmayı düşünüyorum. Anakart olarak ASUS H61 kullanmayı düşünüyorum. İşlemci olarak anakart üzerinde bulunan İ5 2400 kullanmayı düşünüyorum. Geriye kalan PSU, RAM, Depolama parçalarını...
  8. Storagon

Çözüldü✓ BİLGİSAYARI TELEVİZYONA BAĞLADIM GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Anakarta takmayı dener misiniz APU varsa ve HDMI portu varsa
  9. Storagon

Çözüldü✓ BİLGİSAYARI TELEVİZYONA BAĞLADIM GÖRÜNTÜ GELMİYOR

Menüden kaynak girişinin olduğu bir bölüm bulmanız lazım. HDMI/TV/Wireless display falan yazar. HDMI seçmeniz lazım.
  10. Storagon

Bu sistemin ederi nedir

Sanırım dün de açtığınız konuyu. O fiyatları vermek yerine 4070 li sistem almanızı öneririm.
  11. Storagon

Bu Sıcaklık Değerleri Normal Midir ?

Yaz olduğu için daha sıcak oluyor herhalde. Kasanın sıcaklığını hissedince acaba sıcak mı diye korktum :D
  12. Storagon

Bu Sıcaklık Değerleri Normal Midir ?

Bu Sıcaklık Değerleri Normal Midir ? Stok CPU soğutucusu ve fan hızı standart modda Oyunun tüm ayarları Ultrada Grafik paketi de en kaliteli modda
  13. Storagon

Kasa Çalışıyor görüntü yok

HDMI/DP kablosu söküp takar mısınız ? Bir de GPU ya taktığınıza emin olun.
  14. Storagon

Lenovo laptop wifi kartı değiştirme

Sorun çözüldü mü
  15. Storagon

Ethernette sorun olmuyor mu ?
  16. Storagon

Yeniden başlatma gerekebilir
  17. Storagon

dener misiniz
  18. Storagon

Driver güncellemeyi deneyin model uyuyorsa: https://pcsupport.lenovo.com/tr/tr/products/laptops-and-netbooks/gaming-series/ideapad-gaming-3-15iah7/downloads/driver-list/component?name=Ağ: Kablosuz LAN&id=E3519D23-890E-4DE1-9064-DE6E7DA2515B
  19. Storagon

Model uyuyor mu tam olarak: https://pcsupport.lenovo.com/us/en/products/laptops-and-netbooks/gaming-series/ideapad-gaming-3-15iah7/82s9/parts/display/compatible
Top Bottom