Arama sonuçları: *

1. Swerv

Bilgisayarım param parça oldu

bunlar her insanın yapabileceği kolay şeyler değil, kaldıramayabilir, söylendiği kadar kolay olmuyor zaten. 15 yıldır beraber iyi kötü büyüdüğün aileni özleyeceksindir illa ki. ha gerçekten bıktıysa yapmak isterse yapabilir ben yaparım diyorsa ve kendine güveniyorsa. Onun dışında tavsiyem sakin...
  2. Swerv

Bilgisayarımda bir yavaşlık var.

durum bende normal. 240lık sata ssd mi m2 ssd mi? ayrıca windows o ssd ye mi kurulu? benim eski m2 ssd de sorun vardı sağlığı düşmüştü o yüzden aynı sorunları yapıyordu belkide aynı sorun sende de olabilir.
  3. Swerv

YARDIM beyler bunu nasıl kapatıcam

alt + r yapsan düzelir sanırım
  4. Swerv

Çözüldü✓ bu siteden iso kullanılırmı

10 da kal 11 e gerek yok, verdiği performansı hissetmezsin bazen düşük bazen yüksek per. veriyor.
  5. Swerv

Çözüldü✓ bu siteden iso kullanılırmı

10 kullan
  6. Swerv

Valorant garip FPS drop sorunu

windows ve valorant için fps arttırma yapabilirsiniz video izleyerek.
  7. Swerv

Kapata bastım 1 saattir güncelleme yapıyor

format atsana brom
  8. Swerv

Mavi Ekran Discord yayın sorunu

dc den kaynaklı
  9. Swerv

Çözüldü✓ Klavyem keyfine göre çalışıyor

ne kadar süredir kullanıyorsun? garantisi devam ediyorsa gönderebilirsin. Kullanıcı hatalı bir şey yok üründe problem var.
  10. Swerv

Çözüldü✓ montaji yapilmis kasa aldim icinden bir suru vida cikti

sıvı soğutma varsa onun vidaları olabilir, intel veya amd soket için uyumlusu, m.2 ssd için vida vardır.
  11. Swerv

Minecraft Java en yüksek FPS alma

optifine kur.
  12. Swerv

Bilgisayar alicam bu parcalar nasil

alınır güzel.
  13. Swerv

Windows Arayüz Kasmaları Yaşıyorum

w11'i tekrar kuracağına w10'a dön kankam. birde windows update'i yaptın değil mi?
  14. Swerv

Windows Arayüz Kasmaları Yaşıyorum

bende bugün w11 yükledim w10 da yoktu, istersen w10'a geri dönebilirsin.
  15. Swerv

Windows 10 Görev Çubuğu Çalışmıyor.

Arkadaşlar ctfmon.exe'yi denedim, regeditten yazmayı denedim, windows gezginini yeniden başlattım, kapattım tekrar açtım, pc yi resledim düzelmedi. bugün sabah pc dondu hiçbirşeye tıklayamadım res atınca açtığımda böyle görev çubuğu donuk geldi. Ne yapabilirim?
  16. Swerv

R5 2600x 2070 sistemde Discord açıkken oyunlarda FPS düşmesi

2070 le 2k da rahat oynayamazsın 2k monitör alacağına işlemci upgrade edip 1080p de yüksek fpslerde takılsın darboğaz olmadan.
  17. Swerv

R5 2600x 2070 sistemde Discord açıkken oyunlarda FPS düşmesi

o işlemci 2060'ı anca ya besler ya beslemez.
  18. Swerv

Kablolu mouse ile çektiğim sıkıntı

mouse bungee alabilirsin
  19. Swerv

Çözüldü✓ shift basılı tutarak yeniden başlatınca format seceneği gelmiyor

anakartının modelini internete yazıp (örnek: msi anakartların boot tuşu nedir?) boot tuşunu öğren, bilgisayarın yeniden başlarken sürekli o tuşa bas, boot menüsünden flashını seçip format at.
Top Bottom