Arama sonuçları: *

1. T

oyunlarda donma ve atma sorunu

Birkaç gün önce yeni HDD aldım (WD Black) önceden eski hdd ile girince nadiren crash yiyordum ama şimdi her girdiğimde crash yiyorum neden anlamadım. İ3 9100F -GTX 1650 oc - 8GB 2133mhz ram var. Yeni aldığım harddiske kurmak için pc ye format attım ondan olabilir mi yoksa çok saçma diğer...
  2. T

fivem crash sorunu/atma sorunu

Fivemde nedense hep düşüyorum crash yiyorum. Asgard roleplayda oynuyorum neden oluyor? Sistemim; i3 9100f - gtx1650 gaming amp(zotac) - 8gb2133mhz ram - WD Black harddisk
  3. T

v8 error at committing semi space failed

fivem bir anda bu uyarıyı verip atıyor neden oluyor anlamış değilim. Nasıl çözebilirim
  4. T

Microsoft Yazılım Koruması Platformu

Aynen crack yakın zamanda hdd alacağım o zaman deneme sürümünü yükleyip onu kullanırım. Şimdilik tavsiyen var mı silmek sıkıntı çıkarır mı?
  5. T

Tamamdır teşekkürler
  6. T

Yani silsem sıkıntı olur mu?
  7. T

Peki bunu silmek sıkıntı çıkarır mı? İşlemi durdurmak işe yaramıyor da.
  8. T

Bu uygulama delii gibi cpu kullanıyor. Silsem sıkıntı çıkartır mı onu da bilmiyorum. Eğer silsem sıkıntı çıkar mı ya da nasıl bir yol izleyeyim bu işlemi durdurmak için.
  9. T

Fivem alt tab sorunu

Harddiskin alakalı olduğunu ben de düşünüyorum ama bu konuda çok emin değilşm 1607707075 Yani haklısın sen de ama HDD ile de alakalı okabilir çünkü aynı sisteme sahip biri ssd si olduğu için ya da daha iyi bir HDD si olduğu için bu sorunu yaşamıyor. Senin dediğin oldu evet ama bilmiyorum...
  10. T

Fivem alt tab sorunu

Evet full screen moda alınca oyun hz yi otomatik ayarlıyor ben bir şey yapamıyorum yani
  11. T

Fivem alt tab sorunu

Şimdi şöyle bir şey oldu: full screen(exclusive) alınca alt tabda masaüstüne dönüyor ve 75hz oynatıyor. Fakat Full screen yapınca alt tabda hangi uygulamayı seçersem onu oyunun üstüne açıyor ama hz yi düşürüyor ne yapayım?
  12. T

Fivem alt tab sorunu

Bakacağım şimdi 1607694632 Dediklerini yaptım bir süre bu şekikde dene Yeyim haber derim seni sağ ol yardımın için
  13. T

Fivem alt tab sorunu

Nasıl yapacağım bilgi verir misin?
  14. T

Fivem alt tab sorunu

Yok discordla alakalı değil yani alt tab atınca oluo sıkıntı.
  15. T

Fivem alt tab sorunu

Yok şu ana kadar sadece fivemde oldu anlamadığım bir şekilde. Ama eski laptopda cs go da da oluyordu. Pc yi reslemeden de düzelmiyor bu arada
  16. T

Fivem alt tab sorunu

Discordda işim oluyor bu discord ile alakalı bir sorun olamaz bence. Geri döndüğümde siyah ekranda kalıyorum.
  17. T

Fivem alt tab sorunu

Selam doatlar fivemde oynarken güzel bir rol esnasında mecburen alt tab atmak zorunda kalıyorum. Alt tab atıyorum işimi hallediyorum, sıkıntı bundan sonra başlıyor fiveme dönüyorum simsiyah bir ekranda kalıyor hiçbir şey yapamıyorum. Sistemim de kötü değil i3 9100d 8gb ram gtx 1650oc var fakat...
Top Bottom