Arama sonuçları: *

1. TUNC3L

Valorant Kasma Sorunu (300fps) Allah Rızası İçin Yardım

144 144 te kullanıyorum 1680433738 m2 ssd wd sn 570 1680433788 1680433836 Format attığımdada aynı sorun oluyor
  2. TUNC3L

Kral o dediklerinide yaptım ya bide sadece rankedda oluyor ölüm maçında sorun yok okadar
  3. TUNC3L

Kral başka oyunlarda olmuyor overwatch yağ gibi akıyor örneğin ama ben valo oynamak istiyorum yaa :(
  4. TUNC3L

Dediğini yapmak için biraz üşeniyorum ama yapıcam bişey daha söliyebilirmiyim sadece 5v5 de bu sorunu yaşıyorum valorantta işlemcimi alsam fps dropmu giriyo acaba yoksa monitörden dolayımı cevabınızı bekliyorum
  5. TUNC3L

Ramlemi alakalı diyorsun söle bişey söleyebilirmiyim nvidia ayarlarından düşey senkronizasyon açınca oyun yağ gibi akıyor ama mermi gitmiyor monitörle alakalı olabilirmi sence monitör almayı düşünüyorum suan kullandıgım monitör darbede almıstı
  6. TUNC3L

Ekran kartın amdmiydi
  7. TUNC3L

Fpsim 200 300 sıcaklıklarla alakası yok undervolt yaptım otomatiğe alıncada ısınmıyor okadar sıcaklıkla alakası yok max 60 derece işlemcide ekran kartıda bios son sürüm ekran kartı son sürüm 1680326533 2 Tane 8 1680326573 Denemediğim şey kalmadı diyorum ya 1680326597 Belki kalmıştır ama...
  8. TUNC3L

Hayır tüm ayarlarım düşük yükseğe alıncada drop oluyor fps drop değil bu ranked giriyorum mesela adam çıkınca oyunum donuyor böle saçmalık olamaz 1680326317 Çok şey denedim custom isoda denedim ama aynı mouse hissiyatı yok çevirirken akıcılık yok internet kafeye gidiyorum mesela oyun akıyor...
  9. TUNC3L

Denemediğim yapmadığım şey kalmadı ssd değiştirdim anakart değiştirdim ancak hala oyunuma drop giriyor ama fpsim 300 İşlemcim : Amd Ryzen 5 3600 Ekran Kartım : Asus Dual RTX 2060-S Ram: Team T-Force Vulcan TUF 3000 MHZ 16 Anakart: Asus pb450ma 2 Monitör : Monitör almayı düşünüyorum alakası...
  10. TUNC3L

Sadece Valorantta Donma Sorunu

Gecikme değerlerim aynı donmayı test edeceğim
  11. TUNC3L

Neden bu sürücüyü önerdin sen nasıl bir problem çözdün bu sürücüyle ? 1669460258 Yok bu farklı bu donma salise saniye bazen gecikmeyle alakalı olduğunu düşünmeye başladım 1669460313 Chipset sürücüleriyle alakası varmıdır ?
  12. TUNC3L

Gecikmemi donmamı ?
  13. TUNC3L

Gecikme düzelirmi ? sanmıyorum eski sürücüleri çok denemiştim
  14. TUNC3L

Yok hep aynı reflexi kapatınca gecikme 1ms artıyor zaten
  15. TUNC3L

Gecikme değerlerim çok yüksek bundan dolayı yapıyor bence sizce anakartım a320 oldugu içinmi yeni anakart alayımmı ? Nvidia reflex açık+takviye , poligon botlar açık insanlara bakıyorum gecikmeleri 1 le 3 arası benim gecikmem 2 katı neyden kaynaklanıyor bilen anlayan varmı ?
  16. TUNC3L

Kral zaten yazılımsal yani şöle söylim ben cok eskiden hiçbir sorun yasamıyordum bir kere format atayım dedim hep bu sorunla uğraşıyorum her format attığımda bu sorun oluyor ama neden oluyor çözemiyorum
  17. TUNC3L

Kral alakası yok çok format attım
  18. TUNC3L

Afterburnerda benchmark testi bulamadım 1669413096 Kral furmakla test ettip bu tarz program sormuştum sonuclar böle
  19. TUNC3L

Hangi benchmark programıyla yapayim sole.kral
Top Bottom