Arama sonuçları: *

1. T

Twitch yayın esnasında ses kesilmesi?

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi yayın esnasında sesim kesiliyor. Drop diyeceğim ama drop gibi gelmedi bana çünkü video takılmıyor sadece ses gidip geliyor. Sebebi ne olabilir, nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz? OBS tamamen yeşilken bu durum oluyor. 5.5 uploadım var 4 bin bitratede...
  2. T

Twitch' de 4000 birate verebilir miyim?

Twitch üzerinden canlı yayınlar yapıyorum. upload hızım 5.2 / 5.5 civarı. Birkaç deneme yaptım ve en sağlıklı görüntüyü 4 bin bitrate vererek yakaladım sizce bu internetle 4 bin vermek mantıklı mı? İkinci olarak da, Twitch yayın önerilerinde 1280- 60 fps için 4.500 bitrate vermek tavsiye...
  3. T

Bilgisayarım Kapalı Ama Klavye vs. Işıkları Yanıyor

Yoo niye zararlı olsun ben 20 sendedir öyle yapıyorum bir zararını görmedim 😅 olsaydı olurdu çoktan
  4. T

Bilgisayarım Kapalı Ama Klavye vs. Işıkları Yanıyor

Kasanın arkadan elektrik düğmesini eğer varsa kapat ben de öyle yapıyorum. Muhtemelen d.a2 sistemin 😃
  5. T

Rx 5600XT Drop Sorunu

Ne demek kardeşim bir faydamız dokunduysa ne mutlu bize. Pek PC bilgim olmasa da deneye yanıla bir çok şeyi yaparım. Kendi sorunumu da öyle test etmiştim. İnş. Sorunun basit bir şeydir. Test sonrası durumu anlat yardımcı oluruz yine benden bilgili arkadaşlar hep hazır burada 😅 bana da çok...
  6. T

Rx 5600XT Drop Sorunu

Olmaz o zaman kardeşim. Bence bir sorun çıkmaz tak test et bakalım inş sorunun kısa sürede çözülür
  7. T

Rx 5600XT Drop Sorunu

Toplama pc de öyle bir şey söz konusu olmaz ancak diğer SSD ye yeniden kurman gerekecek her şeyi Windows da dahil
  8. T

Rx 5600XT Drop Sorunu

SSD kaynaklı olabilir dediğim gibi bende Toshiba ocz rc500 vardı SSD sıcaklık 80 dereceyi geçiyordu ve baya performans düşüşü vardı valorant'ta drop diyordu sürekli. Belki senin sorunun da SSD kaynaklı ama sen FPS drop zannediyorsun öyle anlamış olabilirsin
  9. T

Rx 5600XT Drop Sorunu

SSD markan ne, bilmem SSD kaynaklı mıdır ancak geçen ay benim sistem de sürekli drop yiyordu SSD kaynaklı olduğunu anlayıp garantiden değişim yaptırdım. Benimki sadece fikir vermesi açısından yorum, yoksa konu hakkında kesin bilgim yok
  10. T

HDD'ye Windows kurdum SSD'ye nasıl geçiririm?

Arkadaşlar aslında soru açık ama daha da detaylı anlatayım. SSD'im garanti sürecindeydi ve bugün geldi, ben de bu süreçte Hdd'ye Windows kurmuştum. Şu an PC açılınca HDD üzerinden açılıyor ben bu Windows'u nasıl SSD ye geçirebilirim?
  11. T

HDD windows kurdum bios gitti mi?

şu an ssd'm yok. gitti GG öldü :D
  12. T

teşekkürler.
  13. T

çok güzel yandımmmm. her şey derken yani pc ile alakalı ana bileşenlerden ne silinir ki :D ekran kartı biosu tekrar mı güncellenecek, aklıma gelmiyo ben bu pc yi aldığımda ne güncellediğim :D 1600798680 hatırladım şimdi o zaman ben sıfırdan başlıyorum. anakart chipset, ekran kartı ses sürücüsü...
  14. T

ekran kartı güncellemesi demek istedim :D 1600798343 teşekkür ederim. başka ne silinmiştir acaba :D
  15. T

İyi akşamlar ben PC'ye format atıp daha önce SSD'de kurulu olan windowsu HDD'ye kurdum. Daha önce yapmış olduğum ram frekans ayarı, bios güncellemesi, ekran kartı güncellemesi vs gitmiş midir? Tekrar mı yapmalıyım hepsini.
  16. T

Sağlık, Hız ve Isınma Sorunu - Toshiba OCZ RC500 M2 SSD

bence temel sorun sıcaklıkla alakalı sıcaklık düşükken değerler normal ancak sıcaklık 75 üzerine çıkınca 1/3 oranında fark yaratıyor ben şu an bunu fark ettim. önümüzdeki günlerde göndermeyi düşünüyorum bakalım :/
  17. T

Sağlık, Hız ve Isınma Sorunu - Toshiba OCZ RC500 M2 SSD

benimkine de garanti yolu gözüktü :) 78 dereceyi buluyor patlayacaz :D Ama benimkinin iyi yanı gidip geliyor olması bazen değerleri normale dönüyor.
  18. T

OBS konusunda yardıma ihtiyacım var.

OBS programını bilenler yardımcı olabilirler mi ? sorunu anlattığım konu burada. Yükseltme yap demeyin konuyu yükseltme hakkım kalmadı ancak sorun değişerek devam etmeye başladı bu konuyu da onun için açtım. benden çok daha düşük sistemlerde ve ayarlarda aldıkları ekran kayıtlarından katbe kat...
  19. T

Kulağımda ses aniden gidiyor ?

Yok böyle bir şey bir defa geldi başıma benimkine genelde çocuklar eklediği veya kabloyu çektiği zaman ses gidiyor
  20. T

Kulağımda ses aniden gidiyor ?

Yani PC kaynaklı bir sorun olmadığını düşünüyorum 1594458728 Aynı kulaklık ile 2 3 PC kullandım ve ara ara bahsettiğin sorunu yaşıyorum
Top Bottom