Arama sonuçları: *

1. Telefonunu Çıkra

Ryzen 7 7800x3d rtx 4080 1080p de darboğaz yaparmı?

Gamegaraj ı göremyeli baya oldu. 1TB SSD seçeneklerinde kesinlikle NV3 öneriyorum. Fiyat farkına değer.
  2. Telefonunu Çıkra

Ryzen 7 7800x3d rtx 4080 1080p de darboğaz yaparmı?

X3D işlemcilerde şu ana kadar o tarz drop yiyen biri görmedim. 1080p de kullanılır ancak o kartı 1080p de hakkını veremezsin ondan dolayı minimum 2k da öneriyorlar.
  3. Telefonunu Çıkra

Rtx 3060 r5 3600 e darboğaz yaparmı ?

Darboğaz falan olmaz olursa da ruhun duymaz. Yapar diyenler boş yapmasın 5500 ile 3060 ın darboğaz yapmadığı ve İnfluncer ların yağladığı yerde 3600 de darboğaz yapmaz.
  4. Telefonunu Çıkra

Çift Monitör Kullanmak Performans Kaybına Sebep olur mu?

İ7 7500u ve 940MX li laptopumda bile kullanabiliyordum. Rahat rahat kullanırsın.
  5. Telefonunu Çıkra

Çözüldü✓ Güçlü işlemcimi yoksa güçlü ekran kartımı

Evet. Phantom Spirit gibi hava soğutmalar bile güzel idare ediyor.
  6. Telefonunu Çıkra

Çözüldü✓ Güçlü işlemcimi yoksa güçlü ekran kartımı

4070ti-s ve 7500f iyi ikilidir. Keza İşlemci den dolayı yaşanacak FPS kaybı, GPU dan dolayı yaşanacak FPS kaybından daha düşüktür. CPU,GPU yu beslemese durum değişir tabi ancak bu denklemde 4070 Ti-s li olan seçenek daha makul.
  7. Telefonunu Çıkra

RX6600XT İ312100F darboğaz ?

Bi şuna bak belki fikir verir. İ3 ile İ5 in arasında ciddi yapısal farklar var ancak kendini zorlayacaksan geçmene pek de gerek yok. 5600 bi tık daha iyi ancak sırf onun için anakart değiştirme
  8. Telefonunu Çıkra

RX6600XT İ312100F darboğaz ?

12100f ve 6600xt kullanılabilecek maksimum ikili. Daha fazlası darboğazı ciddi hissettirir. CS2 optimize özürlü olduğundan drop ların ondan kaynaklanıyor olabilir farklı oyunlarda test etmen gerek. İşlemci değiştirmek istiyorsan 12400f e geçebilirsin. Anakart değişmene gerek olmaz.
  9. Telefonunu Çıkra

Darboğaz mı yiyorum söyler misiniz

Bu tarz hiçbir site doğru değer vermiyor hatta bunu kullanıp kaynak gösterenle dalga geçiliyor haklı olarak. Bu da sitenin saçma sapan bilgiler verdiğinin kanıtı... 3070 ile 12400f darboğaz yapmıyor kendim kullanıyorum.
  10. Telefonunu Çıkra

7600 düşündüğün kadar güçlü bir kart değil. 4060 ile kafa kafaya gidip birbirlerini farklı yerlerde geçiyorlar. Düz hesapla RX6600XT ve 6650XT ler ile yakın performansı var ki baktığım hiçbir 1080p benchmark testinde ekran kartı kullanımı %90 ların altına inmiyor genelde %97 civarlarında oluyor
  11. Telefonunu Çıkra

Driver booster dan uzak dur! slak saçma şeyler yapıyor o. Rehber videoları falan var hangi driver ları nasıl indirmen gerektiğine yönelik onları baz al.
  12. Telefonunu Çıkra

Ciddi darboğazlık ikili değil. 5500 ile 6600xt ler de kullanılıyordu. Farklı bir etken olabilir driver vb. olabilir
Top Bottom