Arama sonuçları: *

1. T

RX 5600XT oyunlarda ağaçların çimenlerin titremesi (karıncalanması) sorunu

https://streamable.com/gz4u0s Gta vice city e nostalji yapayım dedim videoda az gözüküyor ama reelde bunun 2 katı gözüküyor. Normal midir? umarım garantilik bir durum yoktur.
  2. T

Amd nin ayarlarından hiç anlamıyorum rehber de bulamadım.
  3. T

Bu videoda ağaçların kötü durması titremesi normal mi? Ayarlar en yüksekte olmasına rağmen
  4. T

Bunun sorun olduğunu bile bilmiyorum oyundan kaynaklı olabilir yada ben çok takıntılıyım
  5. T

Son BİOS 13,8 Saniye

Kronik sorunlu olan Toshiba OCZ RC 500 kullanıyorum. Sağlığı ise %90 a düştü. Okuma hızında sıkıntı yok ama bi ara yazma hızının 700 mb a düştüğünü görmüştüm.
  6. T

Arkadaşlar Just Cause 3 ve Witcher 3'te (bazı diğer oyunlarda da) videodaki gibi çimenler ağaçlar titriyor karıncalanıyor gibi ve ayarlar en yüksekte olmasına rağmen kötü gözüküyor böyle olması normal mi yoksa bende mi sıkıntı var? Sistem özellikleri RX 5600XT ASUS TUF EVO 21.3.1 WHQL Ryzen 5...
  7. T

Son BİOS 13,8 Saniye

Hocam bu süreyi azaltmanın bir yolu var mıdır? 1700MB/1600MB NVMe M.2 SSD olmasına rağmen aylardır 14-12 saniyenin altına inmiyor.
  8. T

Oyunlarda uzaktaki nesnelerin siyah noktalar halinde pixel gibi görünmesi

Sorun bu https://hizliresim.com/Qa4Db6 1-2 metre yürüdükten sonra düzeliyor fakat ileride de sıkıntı var https://hizliresim.com/QrNlWE Oyun içi ayarlar https://hizliresim.com/1c0jNK Yukarıya koyduğum videoda da aynı sorun var. GTA 4 Eski ve bozuk oyun ama kimsede böyle olduğunu görmedim ve...
  9. T

GTA 4 oynarken çok daha belli oluyordu. GTA 4'ün 3 4 tane gameplay videosunu izledim videolarda sıkıntı yok bende var. Oyunu silmiştim indiriyorum şuan oyuna girince atarım ss'nı buraya 1611683831 Hocam oyun oynarken sabit durmuyosun ki ama böyle olması çok rahatsız ediyor. Rahatsız etmese...
  10. T

Sıkıntı nesnelerin kaybolması değil kaliteyi yükseltince daha çok belli oluyor taşın renderlandığı yer siyah nokta oluyor
  11. T

Hocam 10 kere format attım tüm sürücüleri de denedim her şeyi de güncelledim sorun aynı yine de yardımınız için teşekkür ederim. Videoda yanlış anlaşılma olmasın nesnenin kaybolması çizim mesafesi ayarından kaynaklanıyor onda bir sorun yok fakat ilerdeki nesne kaybolurken siyah noktalar çıkıyor...
  12. T

Arkadaşlar oyun oynarken, aşağıya koyduğum videolardaki gibi uzak mesafelerdeki bazı nesneler, siyah noktalar halinde gözüküyor bariz çok rahatsız ediyor. Sorunun oyun ile alakalı olmadığı gibime geliyor çünkü aynı sorunu The Forest'da, Witcher 3'de ve GTA IV'de yaşıyorum. Sorun ekran kartında...
  13. T

M2 SSD olmasına rağmen pc geç açılıyor

Hocam açık. Hem kapatıp hem de açıp denedim sonuç aynı hiç gelişme yok.
  14. T

1 tane m2 slotu var o da ekran kartının altında kalıyor.
  15. T

Çekili hocam aklıma gelebilecek araştırdığım tüm her şeyi denedim sonuç aynı
  16. T

Aynen pc yi direk açar açmaz bile ssd nin 47 derece olduğunu görüyorum. Anakartım Asus Prime B450M-K. M2 SSD, ekran kartının altında kaldığı için mi daha çok ısınıyor yoksa ssd sorunlu olduğu için mi ? 1608203627 Benimki m2 ssd hocam o yüzden içime kurt düştü sizinki sata
  17. T

Hocam onu kapatıyorum çünkü pc yi kapatınca güç kalıyor o yüzden. Ama önceden açıktı önceden de geç açılıyordu
  18. T

Hocam eski Firmware yüklüyken sonuçlar bu eskiden de geç açılıyordu. Firmware güncelledikten sonra da geç açılıyor sonuç aynı. Ama güncelledikten sonra hiç test yapmadım ömrü azalmasın diye.
Top Bottom