Arama sonuçları: *

1. TheAnanasKedi

Mavi Ekran Bilgisayrın Performansını Düşürür Mü?

Çoktan dün attım , 1599990807 Bora Dere DDU ile Silmen Gerekli Diyor Silmessem ne gibi Şeyler Olabilir Diye Soruyorum.Arkadaşım Driver sız Bir Şekilde Sıkıntısız Kullanıyor
  2. TheAnanasKedi

Kaldırıp yüklemessem ne gibi riskler olabilir? Arkadaşım Rx 580'ini driver sız kullanıyor. 1599990253 @Bora Dere
  3. TheAnanasKedi

Zaten en Son sürümde güncel dostum. 1599901507 Neden Mavi Ekran Vermiş PC Ekran Kartından mı? Ciddi Bir Sorun Var Mı? 1599901701 Zaten En Son Sürüm Güncel Ve Overclock Undervolt vs. Yapmadım Oynadığım Oyundan Olabilir Mi?Çünkü antivirüs programları da RİSK var diyordu.
  4. TheAnanasKedi

Dosyayı Atmak İçin Aç Menüsü Açılıyor 1599900052 Alın Arkadaşlar Dosya 1599900091 Yine Olmuyor The uploaded file does not have an allowed extension. The following extensions are allowed: .png, .jpg, .jpeg diyor 1599900612 https://1drv.ms/u/s!AkLujrma0wadaphM6b_U1ikBpT4?e=kxA9v2 alın dostlar...
  5. TheAnanasKedi

Arşivlerkende Erişim Engellendi Diyor:(
  6. TheAnanasKedi

Arkadaşlar Bu Dosyayaı Açma İzniniz Yok Diyor.
  7. TheAnanasKedi

Dostlar Peki Başka Bir Yolu Var Mıdır Bunun? 1599898885 Peki Bu Dosyalar Önemli Midir Silinir, Başına Bir Şey Gelirse Sisteme Yazılımsal Veya Donanımsal Hasar Verebilir Mi?
  8. TheAnanasKedi

Minidump Dosyası Nedir?:unsure:
  9. TheAnanasKedi

Arkadaşlar Selam Dün SCP:Containtment Breach Oynuyordum ve Video Çekiyordum.Video Çektiğim İçin 1280x960 Oynuyordum (Mönitörüm 1920x1080).Ama Oyunu Oynarken 2 Antivirus Programımda Hep Uyarı Veriyordu.Sonra Bir Ara Oynarken Bilgisayar Mavi Ekran Verdi.Sonra Açılırken Fanlar Hiç Olmadığı Kadar...
Top Bottom