Arama sonuçları: *

1. T

G helper ayarları nasıl olmalı

Asus TUF A15 4060 2023 modelini kullanıyorum. G Helper kurdum, sınırlama ve soğutma ayarlarını nasıl düzenlemem gerekir, yardımcı olur musunuz?
  2. T

Pc bluetooth cihazları görmüyor

Pc masaüstü, dondle aldım görünüyor bluetooth ama cihazlar görünmüyor ne yapmam lazım
  3. T

Pc için hoparlör önerir misiniz

Bütçem fazla yok 600 700 daha iyisi varsa yukarı çıkabilirim. Bu fiyata ortalama iyi bir şryler varsa önerir misiniz, iş görecek... 1718459117
  4. T

Gamepadi pc ye nasıl kablosuz bağlarım

Tmmdır çok teşekkür ederim bütçeyi bir ayarlayayım ona göre alayım
  5. T

Çok teşekkür ederim bir farkı var mı
  6. T

Ne önerirsin 1718382928 Önerin varsa link atar mısın
  7. T

Bluetooth ile bağlamak için ne lazım x box 9. Nesil kolu nasıl bağlarım
  8. T

Kulaklık mikrofonu çalışmıyor

Merhabalar, razer blackshark v2 usb kulaklığı kullanıyorum. Kulaklığı alalı 2 gün oldu bir sıkıntı yoktu bir anda mikrofonu çalışmamaya başladı. Kulaklığın sesinde herhangi bir sıkıntı yok ama mikrofon çalışmıyor yardım eder misiniz
  9. T

Asus rog strix go 2.4 2000 tl

Aynı fiyata ikisi de onu aldım diğerini iptal etcem, artı eksi yanları nedir cloude 2 nin dazla bilfim yok. Peki razer v2 nasıl 2.6 k olan ses kartı olan, o mu cloude 2 mi 1710097224 @Hacı_80
  10. T

Hocam cloud 2, asus rog 2.4 go bir de razer BlacksharkV2, x olan modeli değil. Hyperx ve asus 2 k ikiside. Razer 2500 2600 bir indirim bulursam 2k ya gelecek o da ama kesin değil gelirse eğer razer mi tercih edeyim. Sizce ne yapayım, diğerini aldım ama daha kargoya da verilmedi
  11. T

Tmmdır hocam teşekkür ederim eğer denk gelirsme sorarım yine de size
  12. T

Onu ucuza bulsam bunu iade edip onu alaym mı
  13. T

Tmmdır hocam çok teşekkür ederim adamsınız 1709973408 Bu mu iyi razer BlacksharkV2
  14. T

Aldım çok teşekkür ederim
  15. T

https://www.itopya.com/asus-rog-strix-go-24-71-surround-gaming-kulaklik_u9915 Bu kulaklık 2 k ya düşmüş alınır mı sizce, sipariş verdim indirim bitmeden normalde 3 3.5 k arası 1709930298 @Hacı_80
  16. T

Beyler kulaklık önerisinde bulunur musunuz

Diğerlerini pek beğenmedim razer güzel ama param yetmiyor
  17. T

Hocam Çok teşekkür ederim Size Kimse yardım etmedi defalarca sormama rağmen Siz çok yardım ettiniz Sağ olun bir durum olursa sizi rahatsız ederim🙏❤️
  18. T

Nays indirimi var trendyol için öyle alacağın 200 tl indirim yapıyor 1709324215 Bir bakacağım corsair için indirim bulursam alayım, ya da ekstra para
  19. T

Bu attıklarınız arasında 1800 olan hyperx alayım mı onu demek istedim. Bu asusu beğenmedim pek
  20. T

Bu asusa baktım, hyperx daha iyi gibi. Videolara baktım asus beğenmedim hyperx mi alaym, bu diğerini kaydettim
Geri