Arama sonuçları: *

1. T

9070xt amd sürücü problemi

reis şimdiye kadar sıkıntı yoktu birden ekran sondu sonra siyah oldu restart attım pc açıldığında sürücü gitmişti uygulamaya tıkladığımda bu hatayı verdi sonra dediğimi yaptım şu anlık whql sürümü kurdum bakalım tekrar olmaz inş
  2. T

9070xt amd sürücü problemi

son iki saatde iki defa siyah ekran yedim 1.sinden sonra ddu ile sıfır kurulum yaptım yine oldu. restart attıktan sonra amd uygulamsını açtığımda this version amd sofrware that you lounched is not compatible with your currently installed amd driver hatası alıyorum varmı aynı sorunu yaşıyan
  3. T

Çözüldü✓ Yeni Pc açılmıyor yardım

Benim gibi ilk defa sistem toplayıpta bu sorunu yaşayan arkadaşlar için yazıyım,videolarda gördüğünüz yere gidip direk takmayın kabloları anakartım üzerindeki yazıları okuyun,ön panelden (power sw reset sw falan)gelen kabloları jfp1 e değilde aynı şelilde olan jcom1 e takmışım
  4. T

İlk başlattığımdada açılmıyordu şu anda açmamın tek yolu flash ile bios güncellemesi yapmak
  5. T

Ssdyi çıkarmadım occt nedir
  6. T

Reis tekrar bios tuşu ile flash taktım yine açıldı ama kapatırsam açılmayabilir
  7. T

Sanmıyorum hocam ilk bastığımdada böyleydi sonra bios tuşu ile flash takıp güncelleme yaptı o sıra kendi açıldı windows yükledim kapattım sonra 1 ssd daha taktım şimdi açılmıyor
  8. T

Hiç güç yok
  9. T

Anakart :msi b650-s wifi Ekran kartı:saphire rx9070xt Ram:xpg 16x2 ddr5 İşemci:7500f Psu:raijintek 1000w gold cratos Kasa:raijintek atreus bt4
  10. T

Hayır öyle bir özelliğide yok galiba
  11. T

Beyler yeni sistem topladım başta açılmadı sonra flash ile bios güncellesi yaptım açıldı sonra kapattım pc yi şimdi yine açılmıyor
  12. T

Acil yardım internet çalışmıyor

Şimdi aradım ama sorun internet değil yan masamda aynı çoğaltıcıdan kardeşim kullanabiliyor çünkü 1736282631 İnternetde bazı insanların menzil genişleticilerini kapatınca sorunu çözdüğünü gördüm bende çıkardım olmadı geri takmadan modemi kapatıp açtım şimdi düzeldi boşuna 500 lira verdik
  13. T

Hayır sorun pc dedir diye düşünüyorum ama şimdi bir arıyım
  14. T

Masaüstü pc de kablolu İnternet kullanıyorum düne kadar hiç bir sıkıntı yoktu dün pc yi açtığımda internet yok yanımda kardeşimin pc var açtım onda çalışıyor onun kabloyu taktım yine yok lan girişi bozuktur dedim usb den enternet portuna dönüştürücü aldım yine yok sürücüleri sildim tekrar...
  15. T

Ethernet Bağlı Ama İnternet Yok

dün hiç bir şey yoktu şimdi açtım yan masada kardeşimin interneti var onun kablosunu kendime taktım yine yok sorun anakartın lan girişlinde galiba
  16. T

usb port güç kesiyor

merhaba anakart usb portlarımın hepsi dolu sorun şuki bazen masa üstü vantilatörümün gücü kesiliyor bazen kablosuz kulaklığımın alıcısının gücü kesiliyor tak çıkar yapmam gerekiyor işin enterasan kısmı sadece bu ikisi kesiliyor vantilatör usb çoklayıcısına bağlı ve diğer bağlı olanlarda sıkıntı...
  17. T

Laptop nasıl kapatılmalı

Laptopu başlangıç sekmesinden kapatmalımıyız, uyku modunamı almalıyız yoksa direk ekran aşşağı mı indir meliyiz Zamanında pc dersi hocam pcyi kapatmanın yanlış olduğunu çünkü her tekrar açtığımızda anlık yüksek waltaj yüklenmesi olduğunu ve zararlı olduğunu söylemişti bende masa üstümü hep uyku...
  18. T

ssd değiştirecem windowsu nasıl aktarırım

pc de bir adet m2 ssd bir adet sata ssd var, yeni m2 ssd aldım şimdi ben şu an takılı olan m2 ssd deki verileri buna nasıl aktarabilirim nasıl bir yol izlemeliyim
Geri