Arama sonuçları: *

1. T

İLK DEFA Mavi ekran ALDIM WATTMAN

20.9.1 daha 3 gün önce yayınlandı ve windows tarafından onaylı değil. Ben yinede DDU ile sürücüyü kaldırıp 20.8.3 sürücüsünü yüklemeni tavsiye ederim. Korkacak bir durumun olduğunuda düşünmüyorum sürücü ile alakalıdır.
  2. T

İLK DEFA Mavi ekran ALDIM WATTMAN

Evet. Kullandığın sürücü sürümü nedir?
  3. T

Ekran Kartı ile İşlemci Arasındaki Fiyat Farkının Önemini Anlatan Görsel

Bu günlerde forumda çok fazla "3700x 3080 besler mi?" gibi sorular görmeye başladığım için, farkı bir fotoğraf ile daha net anlatayım dedim. Fotoğraftaki oyun Watch Dogs 2, çözünürlük 1080p, ayarların tamamı Ultra'da ve sistem özellikleri RX 5700XT ekran kartı ve R5 3600, işlemcimi 4.0 GHz...
  4. T

Anakart performansa etkisi varmı ?

Bu anakartı çok beğeniyorum...
  5. T

Bu sonuçlar normalmi? Bana pek normal gelmedi de

4GHz 1.27V kullanıyorum.
  6. T

Ben genel olarak soruyu cevapladım. Overclock vs. işin içine girdiğinde çok daha fazlasıda olur. Ama başlığın cevabı bu, anakartın performansa etkisi olmaz.
  7. T

Anakartın performansa etkisi olmaz.
  8. T

Bu sonuçlar normalmi? Bana pek normal gelmedi de

Ryzen 5 3600 işlemcim stok soğutucu ile şu anda anlık olarak 5 dakikadır prime 95 testinde %100 yükte 77 derecede sabit kaldı. Bence problemli kasalara sahipsiniz ve burada insanlara 95 derece normal diyorsunuz, normal falan değil. Kasam Ranker Cygnus
  9. T

R5 3600+3060 işlemci yeter mi

Ben besleyebileceğini düşünüyorum.
  10. T

Vatandan oem sistem aldım yazılım durumu

Hocam hayırlı olsun, sistemin toplanacağı mağaza personeli aşırı tembel çıkamazsa %90 ihtimalle yaparlar ancak kalite standartlarında böyle bir zorunluluk yok. Yinede endişelenme çok yüksek ihtimalle yapacaklardır. 1591484349 Dostum wındows degıl bıos dıyor.
  11. T

ESKİ LAPTOPLARA WİN10 ATILIR MI

Yani gerek yok sanki, neden böyle bir ihtiyaç duyuyorsun ki?
  12. T

Laptop ekran gelmeme sorunu. Yardım lütfen.

Dizüstü bilgisayarlar hakkında çok fazla bilgim yok, eğer masaüstü olsa bir kaç çözüm denemesi söyleyebilirdim. Ancak ekran gelmeme problemi genel olarak ram ve ekran kartından kaynaklı oluyor.
  13. T

Laptop ekran gelmeme sorunu. Yardım lütfen.

BIOS ekranını görüyor musun? Yoksa ekran hiç mi gelmiyor?
  14. T

Resimde işaretli aparat anakartın altında otomatik mi geliyor

Teorik olarak evet ancak ilk yapışınız olduğu için siz yinede bir videodan destek alarak yapın.
  15. T

çözemediğim arıza

Bu sorun bilgisayar bileşenlerinin tamamından kaynaklanıyor olabilir. Bence şansınızı BIOS'u sıfırlayıp deneyin. Eğer olmazsa kolay gelsin, her parçayı tek tek kontrol etmen gerekebilir.
  16. T

Bu dönemde bilgisayar toplanırmı?

Temiz ikinci el sistemler alınabilir. Nasıl alınabilir? Şöyle ki donanım fiyatları arttı ve COVID-19 sebebiyle ekonomi de kötüye gidiyor. Bu yüzden sahibinden vb. gibi 2. el sitelerde 2 aylık, 3 aylık daha yeni bilgisayarlar satışta ve insanlar genelde 2,3 ay önce aldıkları fiyattan satıyorlar...
  17. T

Selam arkadaşlar gpu 83 dereceyi görmesi normal mi ?

Kasamda 5 tane fan var demişsiniz. Bu dediğinize göre kasanın üst kısmına da 2 adet fan takmışsınız ve havayı içeri alıyor yanlış anlamadıysam. Bu yaptığınız doğru değil, kasanın üstüne takılan fan havayı dışarı üflemeli. Mantık basit; "Sıcak Hava Yükselir" ve dışarı atılması gerekir.
Top Bottom