Arama sonuçları: *

1. T

15m ethernet kablosu önerisi

Ugreen cat 6 al. Bende 12m olanı var hız kaybı yok.
  2. T

Psu kablosu koptu değiştirmeli miyim?

Normalde yap kullan diyecektim de psu un zaten kalitesiz. Değişmende her türlü fayda var.
  3. T

Msi Servisi Garantisi Bitmiş Cihazlara Bakar Mı?

Mag a850 gold psu. Normalde 10 yıl Global garantisi var ama yerel garanti sadece 2 yıl bakıyormuş. Acaba direkt globale mi yazsam?
  4. T

Anladım. Peki arıza tespit edildikten sonra tamir etmeden bilgilendiriyorlar mı, çok yüksek bir fiyat tutacaksa yaptırmanın mantığı olmaz.
  5. T

Selamlar, elimde bir tane garantisi bitmiş msi psu var ve çalışmıyor. Service center a göndersem ücreti karşılığında tamir veya arıza tespit yaparlar mı?
  6. T

Çözüldü✓ Uygulamayı kaldıramıyorum

Yerel disk c den sildiğin için şu an kaldıramıyorsun.
  7. T

Laptopum Dahili Ekran Kartını Kullanıyor

Güç gerektirmeyen uygulamalarda zaten İşlemcinin kini kullanır ki batarya ömrü uzasın. Yani normal bir durum.
  8. T

Fare takılma sorunu asus gladius 3

Sıkıntı olmaz.
  9. T

Fare takılma sorunu asus gladius 3

https://www.asus.com/tr/supportonly/armoury%20crate/helpdesk_download/ Bu sayfada tümünü göre tıkla. Biraz aşağıda " Armory Crate Uninstall Tool " var. Bu program ile kaldır uygulamayı. Sonra tekrar yükleyebilirsin.
  10. T

i5 10400f rtx 3080 ti ile darboğaz sorunu yaşar mıyım ?

Çok fazla darboğaz olur. 3080 alıp + işlemci almak çok daha mantıklı olur ya da sistemi satıp yeni sistem almak.
  11. T

Ekran kartım fazla ısınıp pc'yi kapatıyor.

Kaç dereceye çıkıyor, ne kadar hızlı çıkıyor?
  12. T

rtx2060 ekran kartı için işlemci önerisi

r5 5500, 3600, 3500x hepsi ile darboğaz olmadan kullanabilirsin. Bunlardan birini alacaksan 2. el almanı tavsiye ederim uyguna gelir. Yok ben ikinci el almam diyorsan 5600 almak daha mantıklı. Diğerleri ile arasındaki fiyat farkı çok az ama performans olarak daha iyi.
  13. T

Asus armoury crate klavye sorunu

Problemi düzeltmişler. Temiz kurulum yapman lazım ama. Aşağıda anlattığımı uygula muhtemelen çözülür problemin : https://www.asus.com/supportonly/armoury%20crate/helpdesk_download/ Bu attığım linkten "armory crate uninstall tool" u indir ( link açılınca "show all" yazısına basında gözüküyor"...
  14. T

Asus armoury crate klavye sorunu

Armory crate şu an buglı bir sonraki güncellemede düzeltilecek deniyor.
  15. T

Bilgisayara virüs bulaştığını nasıl anlaşılır

En son indirdiğimde kart istemiyordu. Sadece e mail ile giriş yapman yetiyordu kaspersky da.
  16. T

İşlemcinin boşta 100 dereceye çıkması ve sıvı soğutucudan gelen değişik sesler

https://manuals.plus/deepcool/ls520-se-liquid-cooler-manual Bu sayfadan bakabilirsin bağlantılara.
  17. T

İşlemcinin boşta 100 dereceye çıkması ve sıvı soğutucudan gelen değişik sesler

Fan arızalı, ama bundan dolayı 100 dereceye vurmaz. Jelatini söktün mü kontrol et. Sıvı soğutma bağlantılarını kontrol edebilirsin internetten bakarak. İşlemciye soğutucunun tam oturduğundan emin ol. Bunlar çözüm olmazsa garantiye yolla yapacak bir şey yok.
  18. T

Kefir patladı ekran kartına kefir girdi

Kasanın içini aşırı gelmediyse çok bir şey olacağını zannetmiyorum. Zaten soğutucun ekran kartının devre kısmının üstüne denk geliyor. Yine de temizlesen iyi olur hem kafan orada kalmaz hem de zaten bayağı pislenmiş kasan iyi bahane olmuş olur.
  19. T

Sizce şuan bilgisayar almak mantıklı mı?

5000 serisi çıkmasına en az 1 yıl var. Şu an lazımsa al.
Top Bottom