Arama sonuçları: *

1. T

kasa bakımı temizligi

Temizlenme zamanı gelmiş. Kasayı açıp güç kaynağını ekran kartını cpu soğutucu ve cpuyu çıkarıp kompansatör veya toz çeken bir makine ile temizme. Sonra macunu yenile. Geri kapat. Kasanın fanlarındaki tozları da temizle . Performans artışı yaşarsın muhtemelen
  2. T

Yeni Bilgisayara elektrik geliyor ama açılmıyor.

Biosu güncelledin mi ?
  3. T

24 pinlik konnektörün 20 pininin takılması

4 pini takmayanlar üst kısmı boş bırakıyorlar. Böyle yapmalarının mantıklı bir sebebi var mı bilemedim
  4. T

24 pinlik konnektörün 20 pininin takılması

Arkadaşlar merhaba. Bazı arkadaşların 24 pinlik güç kablosunun yalnızca 20 pinini anakarta taktığını gördüm. Üstteki 4 pini takmıyorlar. Bunun gerekçesi ne olabilir. O 4 pin işlevsiz mi
  5. T

Hp pavilion g6'ya SSD takan oldu mu ?

Max kaç gb destekler
  6. T

BİOS GÜNCELLEMESİ VE WİNDOWS

Bu başlık güncelmiş. Benim de bir sorunum var yardımcı olur musunuz?
  7. T

Ankara'da olup da sistem toplamadan ve teknik konulardan anlayan var mı ?

Bu işi iyi bilen birinin yardımına ihtiyacım var. Emeğin karşılığı verilir
  8. T

Strix 2060s pcı-e girişi

Evet onu yaptım. O kısımları geçtik de nedense şu açılma hususunda sorun var. PSU'nun güç düğmesini açar açmaz kasa power tuşuna basmazsam mümkün değil açılmıyor
  9. T

Strix 2060s pcı-e girişi

Zalman ZM650-GVII
  10. T

Strix 2060s pcı-e girişi

Günaydın herkese. Bana etseniz siz yardım edersiniz diye yazıyorum keza dün ettiniz. Sistemi dün yeni ve ilk defa topladım. Yanlış bişey yaptım mı bilmiyorum ama çok saçma bir sorunla karşılaşıyorum. Kasayı prize takıp PSU güç düğmesini açar açmaz kasanın power tuşuna basınca sistem açılıyor...
  11. T

Yeni sistem topladım ama sorun var

Arkadaşlar merhaba. Yeni sistem topladım umarım isteyen herkese nasip olur. Daha önce deneyimim yoktu ilk defa yaptım neleri doğru veya yanlış yaptım bilmiyorum. Şöyle saçma ve daha önce başkasından duymadığım bir sorunum var. Psu'nun güç düğmesini açıp hemen kasanın power düğmesine basınca...
  12. T

Strix 2060s pcı-e girişi

Tamam teşekkür ederim çıkarmaya çalışacam 1605900625 Hallettim hepinize teşekkür ederim
  13. T

Strix 2060s pcı-e girişi

Şu ikisi 8+8. Bir adet 2 li ayırmam mı lazım
  14. T

Strix 2060s pcı-e girişi

Arkadaşlar merhaba. Rog strix 2060s ekran kartımın 8+6 olmak üzere iki adet pcı-e girişi bulunmakta. Psu'dan gelen ise 8+8 iki pcı-e kablosu bulunmakta. Ekran kartının kablolamasını nasıl yapacam? 1605900333 Arkadaşlar acil
  15. T

Arkadaşlar sistem toplama için set lazım

Daha önce istendi mi veya önerildi mi bilmiyorum:) kasayı montajlamak için tornavida seti lazım. Var mı önerisi olan
Top Bottom