Arama sonuçları: *

1. TrollSlayer

Windows Açılınca DisplayPort - HDMI Dönüştürücü Çalışmıyor

Ekran kartının driverını tekrar kurmayı dene
  2. TrollSlayer

Pc oyundayken siyah ekran geliyor ve pc tamamen donuyor

Ramlerden kaynaklı olabilir bios tan fabrika ayarlarında çalıştırın sıcaklık değerlerine bakın belki sıvı soğutucu yerine tam olurmamıştır ısındığı için sistem kendini kapatıyordur
  3. TrollSlayer

Full format atıcam Lisans nolcak?

Windows lisansı anakarta işlenir o yüzden kaybolmaz
  4. TrollSlayer

işlem yaparken cızırtı sesi

hdd kullanıyorsan büyük ihtimal ondan geliyordur yada ekran kartından
  5. TrollSlayer

Çözüldü✓ YENİ SİSTEM TOPLADIM VE SİSTEMİ ZORLAYACAK OYUNLARDA EKRAN KARTIM ÇÖKÜYOR.

600 w psu yeterli bence cpu soğutulamıyor olabilir ısı değerleriniz nasıl
  6. TrollSlayer

İkinci Ekrana Açılışta Görüntü Gelmiyor.

benim bilgisayarda password var açıldığında sadece main monitör açılıyor passwordu girdikten sonra diğer ekranlar açılıyor birde böyle deneyebilirsiniz
  7. TrollSlayer

Çözüldü✓ HP omen pil kalibrasyonu sorunu?

Rica ederim iyi eğlenceler
  8. TrollSlayer

Çözüldü✓ HP omen pil kalibrasyonu sorunu?

Şarjınız full bitene kadar kullanın cihaz kapansın sonra şarj edin
  9. TrollSlayer

ölü piksel garantiye girer mi

Garanti kapsamına girmesi ve değiştirilmesi gerekiyor ama burası türkiye nasıl bir tutum alırlar bilemiyorum ama en kötü ihtimal thh ye başvurursunuz paranızı alırsınız birde akım korumalı priz kullanmıyorsanız kesinlikle kullanın
  10. TrollSlayer

ölü piksel garantiye girer mi

Bu ölü pixcel değil ekranınızın paneli arızalanmış ölü pixcel siyah olur ve 1 tane nokta şeklindedir yaşadığınız durumda bazı çözümler var ama garanti devam ediyorsa servise götürmeniz gerekir
  11. TrollSlayer

Pcim acilma ekraninda donuyor

Bu durumlarda ilk önce ram slotlarınızı kontrol edin eminseniz bios pili bitmiş olabilir onuda değiştirdiyseniz işletim sisteminin yüklü olduğu ssd sıkıntılı olabilir
  12. TrollSlayer

R5 7600 RTX4070Super 1080'de darboğaz yapar mı?

4070 super 2k ve üstü monitörler için üretilmiş ekran kartıdır darboğaz yapar
  13. TrollSlayer

ramim ekran kartınamı verilmiş

Vram vermiş işte daha ne yapsın kârdasın
  14. TrollSlayer

ramim ekran kartınamı verilmiş

Ekran kartının vrami artmış işte ne güzel takılma keyfine bak fotolarıda sil amd görmesin anlaşılırsa evine gelirle bugünde güldük
  15. TrollSlayer

PCde NELERİ DEĞİŞTİRMEM GEREKİYOR

Onun dışında değiştireceğiniz bir şey yok rami 32 yapsanızda bir şey değişmez DDR 5 geçmeyecekseniz anakartı değiştirmekte lüzumsuz psu da yeterli şekilde besliyordur çok para harcamak istiyorsanız 5600 daha soğuk çalışsın diye kule tipi bir soğutucu alabilirsiniz
  16. TrollSlayer

PCde NELERİ DEĞİŞTİRMEM GEREKİYOR

Ek yüksek performance için ekran kartını değiştirmeniz gerekiyor bence 2 k monitörünüz de varsa 4070 super yakışır
  17. TrollSlayer

Elektrik kesintisi sonrasi bilgisayarimda hasar oluştu.

Prizi kontrol etmekte yarar var belki topraklamasında bile sıkıntı vardır akım korumalı priz konusu çok önemli 1 defa alınıyor almışken paraya kıyın hocam benim tavsiyem brennenstuhl alman markasıdır en iyilerinden
  18. TrollSlayer

Elektrik kesintisi sonrasi bilgisayarimda hasar oluştu.

Geçmiş olsun hocam ana kartta bir yere kadar akım koruma vardır ama bu kadar yüksek akıma dayanabilmiş midir denemeden bilemeyiz priziniz akım korumalı değil miydi
  19. TrollSlayer

Sisteme yük binince kapanıyor

Ramlerden kaynaklı olabilir çıkar tozunu al tekrar tak sonra biostan hazır profillerden birini kullanıp dene
Top Bottom