Arama sonuçları: *

1. Uğur Altun

Bu hata mesajı mı? Neden kaynaklanıyor?

Merhaba bilgisayarım ilk açılışta bu hata ile başlıyor. Bu hata nedir? Ek olarak biostan secure boot aktifleştiriyorum, ramleri profile1 seçip 3200mhz de çalıştırıyorum ama bilgisayarı kapatıp açınca ayar sıfırlanıyor.
  2. Uğur Altun

Yayın açmak için sistemim uygun mu?

İşlemci : Ryzen 5 5600 Ekran Kartı : ASUS DUAL RADEON RX6700 XT İnternet : 100/8 (FTTH)
  3. Uğur Altun

Paugge marka Displayport kablosu alınır mı?

https://www.akakce.com/displayport-kablo/en-ucuz-paugge-dp-1-2-vesa-sertifikali-4k60hz-2k165hz-1080p240hz-1080p165hz-1080p144hz-1-8m-entdp1218-fiyati,1254021958.html 1080p 144Hz için kullanacağım. Alınır mı?
  4. Uğur Altun

Sistemim Mavi Ekran Hatası Veriyor (Minidump Paylaşıldı)

Merhaba arkadaşlar sistemim 2 haftadır mavi ekran hatası vermeye başladı, sorunu nedir bilmiyorum. Anlayan varsa minidump dosyalarını paylaştım. Yardımcı olursanız sevinirim. Minidump Dosyası
  5. Uğur Altun

Ekran Çökme Sorunu

4300GE APU sistemde nadir de olsa özellikle Twitch'e girince (YouTube'de geçerli) ekran donuyor sonra siyah ekrana dönüyor ve 3-4 saniye sonra açılıyor bu hata geliyor karşıma. Sebebini bilen yardımcı olabilir mi?
  6. Uğur Altun

APU Sistem Ekran Gidip Gelme Sorunu

Yine aynı sorunla karşılaştım.
  7. Uğur Altun

Başlıkta da belirttiğim gibi APU sistem; 4300GE 16 GB RAM
  8. Uğur Altun

21.6.1 (WHQL) Recommed sürümünü bulamadım link atar mısıınz? Daha önce bunu kullanmadım.
  9. Uğur Altun

En son sürümü kullandım hep.
  10. Uğur Altun

21.7.2
  11. Uğur Altun

Bilgisayar ilk açtığım zaman herhangi bir uygulamaya girince ekran kararıp tekrar geri geliyor ve karşıma böyle bir yazı çıkıyor. Genellikle Twitch, YouTube gibi video oynatma sitelerine girince oluyor. Çözümünü hala bulamadım birçok konu açtım yardım da alamadım. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
  12. Uğur Altun

Video Açınca Bilgisayarın Ekranı Kapanıp Açılıyor

Twitch, YouTube veya herhangi bir video oynatıcısını açtığımda ekran kararıp tekrar açılıyor. Sonra AMD Hata Aracı çıkıyor ekrana, sorunun çözümünü bulamadım. APU sistem kullanıyorum, kesinlikle kimseye AMD APU sistem tavsiye etmiyorum, İntel candır.
  13. Uğur Altun

APU Sistem Sorunu Çözemiyorum

Onu yazmamın sebebi APU sistem çift ekran destekliyor mu sorusunun cevabını almaktı.
  14. Uğur Altun

APU Sistem Sorunu Çözemiyorum

4300GE APU sistemim var. Format attım düzelmedi. Sorun nerede çözemiyorum. Arasıra herhangi bir uygulamayı açınca (Microsoft Edge, Valorant, Spotify vs.) ekran gidip geliyor. Bütün sürücüler yüklü ve sistem güncelleştirmelerini yaptım. Çift ekran kullanıyorum acaba sorun bunda olabilir mi?
  15. Uğur Altun

Sistem Mavi Ekran Hatası

APU bilgisayarım ara sıra mavi ekran veriyor. PC ilk açtığımda bazen herhangi bir uygulamayı açınca ekran kapanıp tekrar geri geliyor. Sorunun çözümünü bulamadım. Minidump dosyamı paylaşıyorum, yardımcı olur musunuz? https://www.mediafire.com/file/ugqavpeo7biya81/Minidump.rar/file
  16. Uğur Altun

System Service Exception Mavi Ekran Hatası

https://www.mediafire.com/file/9wkdqhh7h2f6aav/Minidump.rar/file
  17. Uğur Altun

System Service Exception Mavi Ekran Hatası

APU sistemde bazen bilgisayarı açarken böyle bir mavi ekran ile karşılaşıyorum. Yardımcı olur musunuz?
  18. Uğur Altun

PCI Aygıtı Ünlem Sorunu

Sorun düzeldi, teşekkürler.
  19. Uğur Altun

PCI Aygıtı Ünlem Sorunu

ASUS PRIME B450M-K modeli AMD4 soket.
  20. Uğur Altun

PCI Aygıtı Ünlem Sorunu

Daha önce böyle bir durumla karşılaşmıyordum yani otomatik olarak Windows yüklemiyor mu zaten?
Top Bottom