Arama sonuçları: *

1. Umut Kerem

Asus monitörde görüntü yok yardımm?

Geçen vatanda satılan 4060 sistemi aldım ama herşeyi takmama ragmen monitöre görüntü gelmiyor hdmı da takılı şuan ama görüntü yok sinyok yok diyor yardım eder misiniz acaba
  2. Umut Kerem

acill ajaz aj199 ek vergi v.s çıkarmı

yok hepsi içinde merak etme
  3. Umut Kerem

Ajazz aj199 alınır mı? ?

knk bi sorununu gordun mu
  4. Umut Kerem

Ajazz aj199 alınır mı? ?

alınır bence 1688229186 bende almayı düşünüyorum
  5. Umut Kerem

Pc hocasının sistemin de rgb çalışmıyor yardım ?

Arkadaşlar sabah pc yi almaya gittim kargoya aldım eve geldim ve pc nin en üstteki rgb çalışmıyor onların altındaki rgb yanıyor ama o yanmıyor fan çalışıyor tek rgb yanmıyor şuan 2 rgb çalışıyor nasıl düzeltebilirim acaba bilen var mı ben anlamam böyle şeylerden acaba bi bilgisayarcıya mı...
  6. Umut Kerem

Sistem Açıldıktan Sonra RGB Yanmıyor

Öncelikle pc yi açınca kırmızı rgb yanıp sönüyor sonra beyaz yanıyor sonra rgb yanmıyor normalde rgb yanıyordu artık yanmıyor bu neden olabılır acaba rgb kabloları mı çıktı yardım edin ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin acaba win11 güncelledim ondan mı oluyor bilen var mı acaba yardın edin
  7. Umut Kerem

Arkadaşlar bu sorunu nasıl çözerim

Bilgisayarı açtığımda fanlar kırmızı oluyor sonra beyaz olup sönüyor bidahada yanmıyor Onun dışında işlemci fanım bi duruyor bi çalışıyor ilk defa bu şekilde bi sorunla karşılaştım bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirse sevinirim Bu sorundan çnce bilgisayar 9sn de açılıyodu şuan 30 32 sn...
  8. Umut Kerem

Vatandan aldığım sistemde ram bozuk çıktı ??

Bugün vatana gittim bios da okumuyor yani ram okumuyor diye fatura tuttum servis incelecekmiş 1665247909 Eyw kanki
  9. Umut Kerem

Vatandan aldığım sistemde ram bozuk çıktı ??

Arkadaşlar vatandan sistem almıştım ve bugün bilgisayarcıya gittim 1 tane ram çalışıyor diğeri çalışmıyor yani okumuyor 2.ram ne yapmam gerekiyor ??
Geri