Arama sonuçları: *

1. UnlegitPanda

Ekran gidiyor ama sistem açık kalıyor.

Crack değil ama ön ayar kısmını yükseltince tak gidiyor.
  2. UnlegitPanda

Ayrıca her türlü stres testinede soktum, sıkıntı yoktu.
  3. UnlegitPanda

Hocam ben de sadece Cyberpunk'ta ayar yükseltince donup gidiyor, hep aynı şekilde oldu. Dün güç kablolarını takıp çıkarmıştım.
  4. UnlegitPanda

Selam dostlar geçen hafta sistem bileşenlerimi değişitirdim, düne kadar bir sorun yoktu ancak Cyberpunk oyununda ayar ön ayar kısmını yükselltiğim an da monitör gidiyor ve kasa kapanmıyor. Sistemi yeniden başlattığımda AMD driveri bozulmuş oluyor. Bu sorunun çözümü var mı? Ekran Kartı: Sapphire...
  5. UnlegitPanda

8000TL Bütçe ile RX5500XT'li Sistemi Güncelleme

Dediğiniz gibi sistemi satıp, sıfırdan sistem alacağım cevabınız için teşekkür ederim.
  6. UnlegitPanda

8000TL Bütçe ile RX5500XT'li Sistemi Güncelleme

Arada sırada kenara atarak biriktirdiğim 8000TL kadar bi' param var, mevcut bilgisayar sistemimi güncellemek istiyorum. Bu bütçe ile en uygun şekilde hangi parçaları güncellemeliyim? Ekran kartım: Power color RX 5500 XT 4 GB. İşlemcim: Intel i3 10100F. Anakartım: ASUS Prime H410M-F. RAM...
  7. UnlegitPanda

Güç düğmesine bastığımda bilgisayar açılmıyor

Hocam reset kablosunu power a taktım reset düğmesiyle acıyorum bilgisayari, sağolun yardımınız içjn.
  8. UnlegitPanda

POWER SW yi cikarttım hocam
  9. UnlegitPanda

Hocam tornavidayla anakarttan direk acarsam sorun tuşta mi oluyor? 1676840265 Tornavidayla mi acmaya çalışayım bilgisayarı?
  10. UnlegitPanda

Nasıl bir kontrol yapmaliyım hocam 1676840190 Geçenlerde sadece PSU yu çıkarıp taktım kabloları ellemedim ondan olabilir mi?
  11. UnlegitPanda

Selam, 2-3 günde bir iki defa oluyor tuşa bastığımda bilgisayar tepki vermiyor yan kapağa sarsıcak şekilde vuruyorum sonra açılıyor veya açılmıyor bazen bir süre beklemem gerekiyor, bu sorunun kaynagı nedir?
  12. UnlegitPanda

Bilgisayarımda hangi parçayı yenilemeleyim?

Komple kasayı satıp yeni indirimli sistem beklemek mantıklı mı? 1665246983 Kasamın değeri ne kadar sizce?
  13. UnlegitPanda

Bilgisayarımda hangi parçayı yenilemeleyim?

Selam dostlar bu aralar elime biraz para geçti sistemimde bir parçayı yenilemek istiyorum, önerilerinizi bekliyorum. Yenileyeceğim parçayı satarak bütçeye ekleyebilirim. Sistem: Ekran Kartı: Power Color RX5500XT 4GB İşlemci: Intel I3 10100F Anakart: Asus Prime H410M-F Ram: Crucial Ballistix...
  14. UnlegitPanda

BU laptop A Way Out Açar mı?

GTX 940M ve i5 6200U 8GB ram var bu bilgisayar ile a way out oynayabilir miyim?
  15. UnlegitPanda

Bilgisayar 15.5 gün açık kalmış

Değil sistem böyle işliyor zararı olmaz ancak tavsiyem her gece bilgisayarı kapattıkdan sonra prizden çekmeniz. (akım korumalı priziniz yoksa)
  16. UnlegitPanda

Bilgisayar 15.5 gün açık kalmış

Bilgisayarı prizden çekmiyorsanız işlemci bilgisayarı daha hızlı başlatmak için kendini açık bırakıyor.
  17. UnlegitPanda

RTX 3050 / İ3 10100F Darboğaz yapar mı?

Mevcut RX5500XT 4GB Ekran kartım var bu yaz çalışıp RTX 3050 almayı düşünüyorum darboğaz sıkıntısı olur mu?
  18. UnlegitPanda

Oyunlarda aşırı düşük FPS sorunu ETS 4 FPS

Tüm oyunlarda FPS'im bir anda düştü aşağıda gördüğünüz gibi sistem imzamda yazıyor.
  19. UnlegitPanda

Bilgisayarımda ki SSD'yi laptopa takmak

10 gün için kullanacagım yeni windows kurmak istemiyorum sorun olmaz değil mi?
  20. UnlegitPanda

Bilgisayarımda ki SSD'yi laptopa takmak

Laptopun içinde şu an hiç bir depolama aygıtı yok.
Top Bottom