Arama sonuçları: *

1. VS07

Ekranın kapanma sorunu

Onu bir kontrol et eski bir kart çünkü. En ufak sıkıntı arızaya yol açıyor.
  2. VS07

Ekranın kapanma sorunu

Kasa havalandırması nasıl? En son temizliği ne zaman yaptın. Ekran kartı fanlarında toz birikmiş olabilir. Ekran kartı ve işlemcinin termal macununu yenilemeyi dene faydası olacaktır.
  3. VS07

Kasa calisiyor ama ekran gelmiyor

Tek ram ile açmayı dener misin hocam.
  4. VS07

Ekran kartım soğuduğu halde fanı yavaşlamıyor

Performans> ayarlanıyor kısmında olması lazım.
  5. VS07

Ekran kartım soğuduğu halde fanı yavaşlamıyor

Sıfır rpm özelliği var mı ekran kartı bölümünde?
  6. VS07

Ekran Kartım 79 derece

Bu sıcaklık hangi oyunda oluyor ve ya hamgi programda? Eğer AAA bir oyunsa gayet normal.
  7. VS07

Ne yapmam gerekiyor?

Şimdi psu nedeni ile bir sorun oluştuğu zaman itopya der ki getir kardeşim psu'yu biz servise verip değiştirelim ve ya tamir edelim. Psu kaynaklı başka bir donanıma zarar gelirse sen garantiye yolladığında bu sefer denilecek ki kullanıcı hatası o yüzden itopyanın yapacağı bir şey yok burda...
  8. VS07

PSU patladigi zaman garanti sureci

Psu garantisi başka bir parçanın zararını karşılamaz. Diğer donanımlar için de garantiye yollarsanız kullanıcı hatası diyeceklerdir. O yüzden kaliteli psu kullanmak şart.
  9. VS07

Çözüldü✓ GÖRÜNTÜ NEDEN GELMİYOR ?

Sorun yok dostum:) güle güle kullan
  10. VS07

Düzelmiştir umarım :)
  11. VS07

Normalde o ışıkların sırayla yanıp en son boot ışığının yanıp sistemin açılması ve o ışıkların sönmesi gerekiyor. Ramları oturtamamış olabilir misiniz?
  12. VS07

2 gündür pc de cpu kullanımı artıması

İşlemci nedir?
  13. VS07

2 gündür pc de cpu kullanımı artıması

İşlemci termal macununu ne zaman yenilediniz en son? Onunla alakalı olabilir. Yaz ayları da geldi sıcaklık artabilir.
Top Bottom