Arama sonuçları: *

1. Vemoxis

PC Performans Sorunları ve Çözüm Arayışları

4070 süper sürücüsünü guncelledin mi? bende de aynı kart var ama son sürücüleri yükleyince fena FPS drop oluyordu. Eski sürücüyü kullanıyorum ben. Bir kontrol et istersen
  2. Vemoxis

Kaplama Yükleme Sorunları ve Çözüm Önerileri

VRAM yetersizliği sebep olabilir buna ancak ekran kartın iyi. Böyle bişi olmaması lazım. SSD yerine HDD kullanıyor olsan olabilirdi ama SSD var elinde. Son ihtimal SSD arızalı olabilir. Uygulamalar ile sağlık durumunu test et bakalım.
  3. Vemoxis

Bitmeyen NVIDIA driver problemleri illallah ettirdi!!

NVIDIA gicik kapmis bana. Sadece benim karta ozel driver problemi cikariyor aynen :D 4070 ve 4070S kullanan birden fazla kiside de ayni problemin oldugunu duydum. Sana denk gelmedi diye bana ozel olmuyor dostum. 1741803899 Hocam valla iki kartta tatmin etti beni. 7800xt vram ile one cikiyordu...
  4. Vemoxis

Bitmeyen NVIDIA driver problemleri illallah ettirdi!!

Bazen diyorum ki acaba bu FG ve DLSS teknolojilerine kanip 4070 Super almak yerine 7800XT vesaire mi alsaydim :( Guya driver problemleri AMD kartlarda vardi çökme oluyordu, mavi ekran veriyordu. NVIDIA sag olsun yeni yila girdigimizden beri oyun zevkimin icine etti. AMD duzeldi NVIDIA bozuldu...
  5. Vemoxis

Frame Generation açınca PC kendine reset atıyor

RTX 4070 Super ekran kartlı sistemimde her oyunu problemsiz şekilde oynarken NVIDIA App üzerinden gelen yeni driver güncellemesini yaptıktan sonra bazı oyunlarda FG açınca PC kitlenip kendini yeniden başlatıyor. Bazen de mavi ekran veriyor. Mavi ekran analizi yapınca ekran kartı sürücüsü ile...
  6. Vemoxis

Mavi Ekran Ntoskrnl.exe mavi ekran hatası.

Bende aynısını alıyorum hocam. BIOS veya ekran kartı sürücüsü guncellediniz mi? Ben bunlari guncelleyince bu hatayı almaya başladım.
  7. Vemoxis

Oyuna girince mavi ekran aliyorum

Günceldir. DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar yükledim ancak sonuç aynı.
  8. Vemoxis

Oyuna girince mavi ekran aliyorum

Bugun BIOS guncelledim. Ardindan EXPO 1 aktif ettim her zamanki gibi ancak goruntu gelmedi. Bir sekilde BIOS girip EXPO 2 actim bu sefer PC sikintisiz sekilde acildi ancak oyuna girdigimde kernel security check failure gibi bir hata kodu ile mavi ekran veriyor. Normal kullanimda sikinti yok...
  9. Vemoxis

EXPO 1 acinca ekran gelmiyor.

Nasil bakacagim hocam ona? Amd islemci kullaniyorum
  10. Vemoxis

EXPO 1 acinca ekran gelmiyor.

Bu problemi nasil cozerim? EXPO 1 acik sekildeydi aylardir. Bugun son BIOS surumune guncelledim ardindan EXPO 1 acinca ekran gelmiyor. Bir sekilde BIOS girip EXPO 2 yapiyorum bu sefer de sanirim tam Mhz de calismiyor. Birde Expo tweak gibi bir sey var onu acinca oyunlarda mavi ekran yiyorum.
  11. Vemoxis

BIOS update sonrası görüntü gelmeme problemi ve yaşadıklarım

BIOS güncelledim başarılı ekranı geldi ve ok diyerek kapattım ardından BIOS ekranı geldi. Sürümü kontrol ettim doğru şekilde guncellenmis ancak BIOS ayarlarim sifirlanmisti. Onları tekrardan yaptım. RAM MHz arttırma, fan hızlarını ayarlama vesaire gibi basit ayarlar yani. Kaydedip çıktım. PC...
  12. Vemoxis

Aldığınız/Topladığınız sistemde pişman oldunuz bir parça var mı?

b580 iyi kart diyorlardı aslında hocam neden keşke dediniz? Performans olarak memnun değil misiniz
  13. Vemoxis

Aldığınız/Topladığınız sistemde pişman oldunuz bir parça var mı?

Aldığınız/Topladığınız sistemde pişman oldunuz bir parça var mı? Veya keşke bunu almak yerine şunu alsaydım dediğiniz. Pişman olmak zorunda değilsiniz. Mesela ben Ryzen 5 7600 işlemci için 120mm sıvı soğutma aldım. Hava soğutma montajı ile uğraşmak istemediğim için. Şu an keşke 240mm veya hava...
  14. Vemoxis

Mavi ekran minidump analiz edebilen var mi?

Subat ayina girdigimizden beri oyuna girdigimde mavi ekran aliyorum. Bilgisayar yeniden baslayinca tekrar oyuna giriyorum ve aciliyor ama ilk seferde genelde mavi ekran oluyor her zaman degil. Sebebi ne olabilir? Dosyayi okumayi bilenler yardimci olabilir mi ...
  15. Vemoxis

Bu sistemde ilk olarak ne yükseltmeliyim?

Önce anakart al bence çünkü her şey ona bağlı.
  16. Vemoxis

BIOS fan hizi ayarlari mi armoury crate fan ayarlari mi gecerli?

Armoury crate uzerinden fan ayarlarini auto tuning yaparak ayarlattim otomatik sekilde ama sonradan bu ozelligin BIOS ayarlarinda da oldugunu gordum Q fan tuning diye geciyor. Orada da otomatik ayarlattim. Ama Armoury crate ayarlari ile BIOS fan ayarlari baya farkli sekilde ayarladi. Simdi...
  17. Vemoxis

Bilgisayar yavaş açılıyor

Sistemde hiçbir sıkıntı yok çok rahat oyun oynuyorum ancak açılırken çok yavaş açılıyor gibi hissediyorum. Benim eski 3050li laptop bile daha hızlı açılıyor. Tuşa basıyorum önce 5-10 saniye ekranin gelmesini bekliyorum sonra 5-10 saniye ASUS ekranında dönüyor en sonda 5-10 saniye Hoşgeldiniz...
  18. Vemoxis

Nvidia 4070 super amd 7500 f işlemci 600 WATT PSU YETERLİ OLUR MU

Bende 4070 super ve Ryzen 5 7600 var. 650W yeterli oluyor. Sana da 600 yeterli olur herhalde ama ileride sistemi upgrade etmek istersen yetersiz kalır.
  19. Vemoxis

NVIDIA APP yeni DLSS ayarlari nasil olmali?

Hocam dlss kalite fg açık 2k ultra da 176 ortalama veriyordu bende. Üstte dediğim ayarları yapınca 240 küsur vermeye başladı. Kafi bence. Ayarlar boyleydi. Ultra performance olani DLAA yapinca FPS 90 civarina dusuyor fakat goruntu kalitesi daha net oluyordur eminim. Cok fark anlayamadim ben.
Geri